|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#32 |
Senior Member
|
![]()
[QUOTE=puRe]Wavelab ne koristim pa ne znam...
Sve verzije Cubasea do 3.1 imaju frku sa MIDI kasnjenjem... Nemaju sve verzije sx-a problem sa midi ka?njenjem nego tek 3.0....., verzija 2.2.0.35 koju ja koristim nema taj problem i nova verzija 3.1 ne mi trebala imati taj problem... mada nekima i verzija 3.0 radi bez problema .. ja za sada nisam te sreće. Last edited by mandrak; 21-10-2005 at 11:50 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
ton magistar
|
![]()
meni wavelab 5.01b radi odlicno, samo ima jedan bugic kojega vuce iz verzije u verziju (nevjerojatno!!!) a to je da mu je po defaultu kao ukjucen 'cycle' ali ne radi. da bi proradi, treba ga prvo iskjucit pa opet ukjucit.
![]() pizdarija prima sranjima koje steinberg takodjer vuce iz verzije u verziju od pojave sx/nuenda. ![]()
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
jesi mi uredi prijatejici konpjuter? bidna ce prismagnut doma, jerbo ne more konponovat. ![]()
![]() |
![]() |
#36 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() i ako joj sta zafali stavit tamo, mada san nakrca sve osnovne stvari (citaj ono sta si jon ti sprzija na cd)...mada ne znan di cu sa onin semplovima jerbo je mali disk...sad ne znan jesan dobro vidija u nje, al ucini mi se ka da ima jedan externi. nisan ga uzea.
![]() |
![]() |
#37 | |
ton magistar
|
![]()
[QUOTE=zvincic]
Quote:
a je li kupila dvd frigalicu?! i jesi jon stavi xp u acpi oli u standard pc?
![]() |
![]() |
#38 | |||
Pro Member
|
![]()
[QUOTE=SandRob]
Quote:
Quote:
uvali san ga unutri Quote:
niki tip jon je instalira xp sa sp1 u acpi pa san ja to lipo sve srusi i hopla, ajmo ca nanovo posto iman instalaciju sa integriranin sp2. inace jon ga ne bi stavlja al na ovon masini jon je i adsl (mada me pitala i za laptop pa san joj sugerira wireless) pa je bolje da je sp2 tu.
![]() |
![]() |
#39 | |
ton magistar
|
![]()
[QUOTE=zvincic][QUOTE=SandRob]
Quote:
ja san jon i reka da ces ti 100% jovonanovo. bice bila i prima tebi nepovjerljiva, ma ja nisan sumnja da ces jon uredit kako treba. ![]() a njon ti ni potriba od vise programa. ona samo demoe doma cini.
![]() |
![]() |
#40 | ||
Pro Member
|
![]()
[QUOTE=SandRob][QUOTE=zvincic]
Quote:
![]() zezan se, ma objasni san joj ja lipo pristojno, nije bilo problema, super je ona ![]() sutra cu jon sve spojit i radit ce ka sat! ![]() Quote:
mislin, Njendo je ionako ista stvar ![]() ma stavit cu jon da se ne pripadne ![]() aj iden ca u krpe pomalo, moran u firmu ujutro
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Ubica Logic8 i Nuendo 4 - novi sekvencer | Moritz | Audio Software | 7 | 26-09-2007 10:42 AM |
Najbolji sekvencer | milos | Audio Software | 80 | 02-06-2005 11:39 PM |