|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#311 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() p.s. http://www.box.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Member
|
![]() Last edited by DuciNS; 31-03-2012 at 04:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nisi dobar link stavio! U dropboxu moraš stavljati sve što želiš da "objaviš" u folder "Public", pa tek onda desni klik na taj fajl => dropbox => "copy public link"... I onda objaviš taj link... poz'
![]() |
![]() |
#315 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima
![]() ![]() Tako da evo i moj poku?aj miksa manijaka, znam da dosta ne ?tima,ali zanima ?to točno pa ću ga okačiti ovdje ![]() Inače sviram gitaru, a tek u zadnjih nekoliko mjeseci sam počeo malo producirati - ako se to mo?e nazvati produkcijom s obzirom na opremu i uvjete, ali pomalo....čitam, proučavam, slu?am, igram se s kompjuterom ![]() Reaper, neki njegov comp i rev, pa malo Amplitubea, Lexicon...to je to vi?e-manje... nisam trenutno opremljen sa mno?tvom plug-inova, tek par, kao ?to sam rekao - početnik u svakom smislu vezanom za produkciju... Evo file : http://www.box.com/s/e96513a2f944fc382f5d |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Junior Member
|
![]()
I ja da se po prvi put oprobam,mada sam ja radio drugu pesmu,Lite my fire.
Pozdrav svim forumasima,i voleo bi neki komentar,bas bi mi znacio. http://www.box.com/s/56b27c58969f608c626b |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Member
|
![]()
oce biti kakvih komentara?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Moderator
|
![]() Ni svojim miksom nisam do kraja zadovoljan i svestan sam propusta...i u snimanju itd... To naravno podleže pitanju ukusa itd. Nije ovde po(j)enta postaviti "neki" miks, već "izvući" ono nešto iz istog! Ostaviti "potpis"...! Ne znam da li sam ja ili neko drugi nešto uspeo, ali poslušaj malo, pa sam donesi sud. Ako ću ti biti bolji drugar ako ti kažem "do yaya care!" , onda ti i nisam neki drug... ![]() Mislim da pitaš nešto što već znaš...! Možeš mnogo bolje, smrtno sam uveren...! Ne samo ti... Poz'
![]() |
#320 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic 8, MIDI, MIDI kanali? Pomoc | MUzzY | Audio Software | 11 | 25-05-2009 12:20 AM |
RACKIRANI MCI 500c kanali Bijeli i Smedji!!! | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 02-12-2007 10:42 PM |