|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
250x200
da, cini mi se da sam tako i napisao ranije.
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Betonski ankeri ... nema čvr?će, a da ne probija? cijelu deku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 07-01-2012 at 08:51 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Imam mali problem jer je sijalica to jest kabal za struju na samoj sredini plafona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ili na drvenim plocama razmestis nekoliko svetiljki na samom cloudu. To ti bilo koji elektricar moze uraditi za jedno pre-podne.
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Kako da stavim led rasvetu po ividi clouda kada cu ceo cloud da persvucem tkaninom? Mislite da se nece paliti to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
Ima led rasvete i u obliku obicnih sijalica... ne samo traka... i da, te trake se ne greju... moze preko tkanine...
![]() |
#28 |
Member
|
![]()
Ta jedna traka je 11000 dinara a ima 6 malih sijalica. To mi je jako skupo
![]() Jel ima jos neko resenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Senior Member
|
![]()
1. tiplovi - ankeri su dobri mada teze se nalaze, jedino ako probas u nekom centru za shrafovsku robu i malo su skuplji... i rade ako ti je gore monta, mozda ce ti biti zeznuto ako je betonska ploca... a ako njih ne nadjes, samo trazi plasticne SAMOGUZVAJUCE tiplove u radnji, ima mozda par modela i svi rade poso na istom principu, a da drze, bogami drze ko ludi... pre ce se holshraf sa kukicom ispraviti (kukica) od tezine nego sto ce se izvuci...
![]() 2. led svetla postavljas kad namestis cloud na gornju plocu (to jest po gornjim ivicama da se ne vide a da osvetljuju plafon), ne moras da produzujes kabal samo ga spustis do zadnje strane clouda, samo ces morati da nekako ushushkas adapter posto skoro sve rade na 12v... prednost je sto ne greju, i sto imas vise vrsta (bele) svetlosti, pa i u boji... mana je sto su skuplje... drugo je resenje ako neces da montiras adapter da uzmes sijalice u crevu; prednost - montiraju se na 220, malo su jeftinije od led traka, i postoji mogucnost ugradnje dim-prekidaca, da mozes umesto pali-gasi da doziras kolicinu svetlosti, a mana je - mooozda malo vise greju, nemaju samolepljivu stranu, i kupuju se na odredjenu duzinu (ja sam naso 1m, 3m i 5m) znaci nema secenja i nastavljanja kao kod led traka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam za?erafio brodsku lampu na rub clouda, vizualno se ne vidi, a daje svijetla koliko ti je ?arulja jaka ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring za stage i vezbanje | magnum | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 30-09-2010 09:48 PM |
Sempl violine | goga-band | Audio Software | 4 | 09-06-2010 04:27 AM |
Poseban studio za vezbanje | octoechos | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 19-02-2010 09:52 PM |
kako frekvencijski odvojiti violine i trube | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 17-11-2005 07:30 AM |
Snimanje violine | Digital Cave | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 06-02-2004 06:00 PM |