|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Moderator
|
![]()
Ulazi lik u gostionu u Splitu,
-Ja bih pivo! -Pa pivaj! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Pro Member
|
![]()
-Zeno sta danas ima za rucak?
-Nista. -Pa i juce bilo nista... -Skuvala sam za dva dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Pro Member
|
![]()
Ovo nije vic,ovo je ziva istina !!
Mjesto - Cetinje,inace poznato po urnenbesnim salama i forama,momak seta gradom sa svojim malisanom u kolicima,lijepo vrijeme,i sretne ga neko drustvo. I sad ce drugarica svom drugu - a kako je sladak,neka je ziv 100 godina,jel ovo tvoj,a lik ce - NE BOGOMI,NO CRNOGORSKE KOMERCIJALNE BANKE,JOS POLA GODINE,DOK OVAJ KREDIT NE ODPLATIM ![]() ![]() ![]() (Misleci na kredit za vantjelesnu oplodnju,nisu dugo mogli da imaju djece ![]()
![]() |
#194 |
Pro Member
|
![]()
Novo ime za nasa pogrebna preduzeca. "Firma za zavrsne radove u nasem zdravstvu'
Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Moderator
|
![]()
Kaže...
Neka zabit u CG... Brdo neko, go kamen, niđe ništa... Došli i pitaju nekog lika šta se događa...šta ima... Ništa...! Kaže...pre 20 godina pobjegla ovca iz stada.... I celo selo je tražilo... I kad su je našli dobro je izjebali...i od tad nije ni jedna ovca pobjegla...! I šta se još dešava...?! Ništa...! Pre 10 godina, Miljanova žena pobjegla...i celo selo se organizovalo...i našli je u brdu i svi je izjebali...i od tad je sve ok...nije više bježala...! I šta još? Ništa! Iš'o ja da tražim drva prošle godine...i padne magla jbg...ja se izgubio...! ![]()
![]() |
#196 |
Pro Member
|
![]()
Ceka eskim ribu, sat, dva, tri, pa kaze ako je nema do -50 ja ode kuci
![]() Sent from my Desire HD using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Member
|
![]()
Koja je razlika između crnca i automobilske gume? Kad na gumu stavi? lance, ona ne pjeva Blues.
(to mi je ispričao jedan crnac) Sent from my GT-N7100 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Pro Member
|
![]()
Razgovaraju dvoje uspaljenih telefonom :
- ... , ... , - ah, draga, a kako si obučena? ; - paaa, gore nemam ni?ta na sebi, a dole imam samo mre?aste, crne tangice. - aaahhh, draga, daj jo? malo detalja. ; - paaa, pričekaj trenutak. A-ha, evo : 60 % pamuk i 40 % sintetika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Moderator
|
![]()
U radnji za ljubimce ?ena skonta jaaako jeftinog papagaja, pa pita ?ta nije u redu sa njim?
Ka?e prodavac da je papagaj bio u "javnoj kući" i da priča "sva?ta"...pa zato. Njoj se to učini simpatično pa ga kupi. Donese ga kući a on počne: - Nova kuća, nova Madam! Njoj i to simpatično i sme?no. Dođe ćerka sa faxa, papagaj ka?e: - Nova kuća, nova Madam, nova devojka! Njih dve se smeju... Dođe mu? sa posla... - Nova kuća, nova Madam, nova devojka...ej de si Stevo jbt..! ![]()
![]() |
#200 |
Pro Member
|
![]()
Sahranjuje baba unuka..... zavrsi se opelo, spuste kovceg...ona se prekrsti i kaze - Boze, samo nek ide random
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |