|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Ivan Lekic
|
![]()
E prijatelji , zavrsi se jos jedan spektakl .. Kako sam obavesten od prijatelja bilo je pravo ludilo .. kao predgrupa je
svirala Suzan Vega .. Molim one koji su bili da kazu svoje utiske ili cak uploaduju neku slicicu da vidimo i atmosferu .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Stvarno je bilo strava. Ja sam, moram da se pohvalim, bio na 50m od Stinga, sto je stvarno bilo jako dobro, s obzirom da su do bine bila zauzeta sva mesta za VIP.
![]() Elem... Interesantan je bio za cuti Budapest Jazz Orchestra, koji je bio prva predgrupa, a pevali su njihovi "Idoli"... posle toga Suzane Vega... mislim.. ![]() ![]() Sting... Hmmm... Koncert je poceo sa matricom balade (mislim da se zove when we dance)... tada su oni izlazili na binu, masa se palila i to.. ![]() Heh... sad ... da nisam bio na probi (jos oko 15h), bio bi sokiran... ali posto sam vec cuo Sacred Love na probi, i kako su otpriasili preko matrice... huh... Eh da.. bio je neki novi bubnjar... Razbio je tip... Sve u svemu odlican koncert.. Posebno mi se svidja sto nije bilo onog foliranja, kao sto je bilo kod svih ostalih... Menjanja 50 gitara u toku 5 pesama i takve stvari. Sting svira jednu bass gitaru sve vreme, i to neku staru izlizanu... ![]() Elem... Prilazem dve slike sa probe i dve slike sa koncerta... i nisu bas nesto... ali vidi se ono sta treba.. 8) http://revolt.suonline.net/sting/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna koncert u BG | filip | Pricaonica | 18 | 31-08-2009 12:08 PM |