Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2004, 08:47 AM   #11
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by dacko
Ja idem. Koncert je inace free na nekom trgu, vodafon ili tako neki njihov mobilni operater casti grad svake godine sa ovakvom nekakvom manifestacijom.
Inace viza se dobija odma, momentalno, barem u subotici. Tj. barem sam je ja tako dobio pre 2-3 meseca... :roll:
Aj napisi kako je bilo kada se vratis ..
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2004, 08:54 AM   #12
Eon
Super Moderator

Eon's Avatar

Quote:
Originally Posted by purator
Quote:
Originally Posted by Eon
I kako nabaviti viszu za Hungary???
lako!
aj postavi visu na stream pa da je skinemo
Old 08-06-2004, 06:53 AM   #13
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

E prijatelji , zavrsi se jos jedan spektakl .. Kako sam obavesten od prijatelja bilo je pravo ludilo .. kao predgrupa je
svirala Suzan Vega .. Molim one koji su bili da kazu svoje utiske ili cak uploaduju neku slicicu da vidimo i atmosferu ..
STUDIOTON is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2004, 01:22 PM   #14
dacko
Senior Member

dacko's Avatar

Stvarno je bilo strava. Ja sam, moram da se pohvalim, bio na 50m od Stinga, sto je stvarno bilo jako dobro, s obzirom da su do bine bila zauzeta sva mesta za VIP.
Elem... Interesantan je bio za cuti Budapest Jazz Orchestra, koji je bio prva predgrupa, a pevali su njihovi "Idoli"... posle toga Suzane Vega... mislim.. sta da kazem... Ok. Ko voli country balade...
Sting... Hmmm... Koncert je poceo sa matricom balade (mislim da se zove when we dance)... tada su oni izlazili na binu, masa se palila i to..
... i onda od jednom bum.... Krece Sacred Love, i to ona trance dance verzija, sa sve lupovima. Haos...
Heh... sad ... da nisam bio na probi (jos oko 15h), bio bi sokiran... ali posto sam vec cuo Sacred Love na probi, i kako su otpriasili preko matrice... huh...
Eh da.. bio je neki novi bubnjar... Razbio je tip... Sve u svemu odlican koncert.. Posebno mi se svidja sto nije bilo onog foliranja, kao sto je bilo kod svih ostalih... Menjanja 50 gitara u toku 5 pesama i takve stvari.
Sting svira jednu bass gitaru sve vreme, i to neku staru izlizanu... Isto kao i Dominick Miler, koji svira stradzu i to nekog starog izlizanog...
Elem... Prilazem dve slike sa probe i dve slike sa koncerta... i nisu bas nesto... ali vidi se ono sta treba.. 8)

http://revolt.suonline.net/sting/
dacko is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules