Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 13-07-2012, 04:53 PM   #1
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Default Re: Kvazi muzicari/pevaci ...

Bravo, upravo ovo sto si rekaoAudiostorm! Jednostavno je!

@DaBear: Jasna je svima situacija u industriji, nema potrebe da se ikome soli pamet. I vise nego ocigledno je da su standardi potpuno drugaciji i da je kvalitet (pritom mislim na kvalitetna stiva i note sa porukom) dobar ukus mnogo rjedja roba na svjetskim tezgama.

opusteno,ne moras bas toliko bukvalno da shvatas! Osvrnuo sam se na samu montazu pa sam rekao: "jedan autor,jedan producer itd."Naravno da je nesto vise ljudi, to je jasno, nemam sedam godina!

Sustina je ipak u tome da cemo za 5 sec nabrojati 5 izvodjaca/kantautora/istinskih umjetnika i performera koji sami rade/aktivno ucestvuju u stvaranju svoje muzike "versus" 5 izvodjaca,koji su bukvalno samo izvodjaci "tudje" muzike, i koji naravno dobijaju mnogo vise prostora kao podobniji u svakom smislu!

Erykah-u sam pomenuo vise kao jedan od primjera da u danasnjoj industriji MOZE da se nadje i dobar ukus,ma koliko ti to subjektivno zvucalo ali jasno je da donosi mnogo manje para nego Beyonce!
I kod nas su odavno prisutne izjave estradnjaka kada zavrsavaju projekte. obavezno pominju kako je radilo sedamdeset i pet autora,stilista,PRak-palaca.
Pa Andric tolika djela napisa sam samcat!? Dakle, ne radi se o konstruisanju vremeplova, ipak je to samo jeftina muzika! Nije klasicna niti dzez muzika, koja je slozicemo se, mnogo zahtjevnija!
Mislim da je prije po srijedi sindrom pijavica koje se kace na takve izvodjace koji mogu da zarade lovu,pa svaki `oce da se uhljebi!

Autori koji nisu maksimalno ukljuceni u stvaranje svojih pjesama zbilja ne trebaju da dobijaju toliko paznje,subjektivno mislim!

Ako je danas popularno,moderno i "trendi" da klinci prave redaljke na vrsnjakinjama u skolskim klozetima, i pritom to snimaju najnovijim iPhone-om to ne znaci da treba da se prihvati kao industrijski standard, pobogu.

Stav i kvalitet, art valjda prije svega, treba da odolijeva i vremenu, zahtjevima i jbn trend chase-rima, koje god da je vrijeme inace odosmo ( a vec smo otisli) do djavola!
Ngino is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 01:29 AM   #2
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

Koji crni sexy chick ! Ja razumem da je to klubska muzika ali ovo je bas smece. Kao krenu sa onim na na na na itd cak se ne poklapa sa melodijom. Spot uzasan. Ljudi why ?! Ovo nije muzika ovo je kick sa sidechain-om i voziii ... Znao sam da je uzas na sceni ali ovo je bas dno dna . Kao i sa repovanjem na autotune-u. Jos lepo t pain kaze u aplikaciji da se ne repuje vec pevusi-peva sa auto tune efektom.

Bas mi je nekako isforsirano, na gurku,mesaj sve stilove,kradi odakle mozes itd ...

Verujte mi da sam tuzan

Sent from my iPhone using Tapatalk
ugljesa is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 02:25 AM   #3
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Mislim da je jedino trulije od ove zike Gocino pjevanje,njen los triler/vibrato. Pogotovo na kraju stiha, ono "kraiii-jaa"!
Strasno isfalsirano, a i harmonijski je matrica toliko trivijalna da je tesko i zamisliti kako na ovo g.... i otpjevati drugacije nego da odfalsiras.
A da Goca nema veze sa pjevanjem, nema brate.
Od ovog ko fol nabrajanja, "sone...goca...k-palac" i "shaila/dr igi repovanja" se tako najezim da me je sramota!

Last edited by Ngino; 09-07-2012 at 02:28 AM.
Ngino is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 04:37 AM   #4
DzoniPFC
Pro Member

Sad slucajno naleteo na ovo... SKK?

DzoniPFC is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2012, 10:16 AM   #5
Filip_
Pro Member

Filip_'s Avatar

Thumbs up Re: Kvazi muzicari/pevaci ...

Auuuu...pa ovaj jos ovde, razvija se, nije deportovan u orbitu...video da ovde moze i sme da pevusi, pa ko sto veli "da ostanem ja". Sad poslusah ovo...jeza i strahota...

http://soundcloud.com/mind_direction

Ko visoko leti, nisko zimi.
Filip_ is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2012, 11:19 PM   #6
AudioStorm
Pro Member

AudioStorm's Avatar

Attached Images

http://soundcloud.com/audio-storm
http://www.facebook.com/osha.audiostorm
AudioStorm is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 06:47 PM   #7
VladaNS
Senior Member

VladaNS's Avatar

Quote:
Originally Posted by ugljesa View Post
http://www.youtube.com/watch?v=5-b6Br9709U

Molim vas poslusajte i pogledajte spot !!
Ja, koji sam 100% miroljubiv... Kad se pojavio onaj homo erektus i sa svojom nadobudnom facom urliknuo dj shoneeee.... doslo mi je da pepeljarom gadjam ekran. Blagi boze, to treba u pecinu staviti a ne pred kamere
VladaNS is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 11:53 PM   #8
Danilo S
Member

Danilo S's Avatar

Autori i izvodjači ove pjesme s početka teme su zalutali u muziku i medije. Kako je pobogu moguće da ovo dodje u etar? Nije da niko nije čuo falšove u toku produciranja. To je ono najgore!

Last edited by Danilo S; 11-07-2012 at 11:58 PM.
Danilo S is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules