|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by quake2; 12-07-2011 at 05:30 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() E bas me nasmeja... potpuno si u pravu ![]() S L A Z E M se od reci do reci... Al, par puta, na koncertu (ne tezgi) izadje riba, posle tip... lagana svirka, tisina... Dobar razglas, mogao si da je cujes skroz... do dole ![]() PS. Druze, ko sto vidis... SHURKA TI NE GINE ![]() Last edited by nikolaivanic; 12-07-2011 at 07:21 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Eto, Korenjak, lepo kaze covek, vise se postize radom, vezbaj, oznoji se malo, ne spasava te novi mikrofon...
... da zapevamo... jedna cura, dva pandura, o'dje mora doc' cenzura ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8EeNB...eature=related @Q opusti se malo, sve je to zbog... muzike? ![]() Last edited by nikolaivanic; 13-07-2011 at 02:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ponekad sviramo i zivo bez publike da bi snimil stvari snimamo i probe... pa eto nije zgoreg da uvek ima dobar mic koji lezi glasu...
izgleda da cu morati da pozajmljujem razne pa da cujem koji najbolje lezi i taj kupim |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
ja sam imao Sennheisera e945 i savrseno je radio kako na mom tako na ortakovom vocalu....dva totalno razlicita vocala. Ja imam vise visokih on bas ima BASS vocal i savrseno radi. Jes da ga malo platis ali znas sta drzis u ruci kad si na bini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Na kraju sam uzeo Beyerdynamic Opus 69s .... naleteo sam jeftino...
U utorak stize... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
potpisujem za 58icu običnu još jedan glas... npr Mita iz BlockOuta (jedan od najturobnijih i najdubljih vokala u nas), najbolje zvuči na njoj, pod uslovom da je razlgas ispeglan i da dobro svira. Za sve ostalo je bolje kriviti sistem nego mikrofon, jer nema mikrofona koji će se prilagoditi svakom setupu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Mene nemuči koji mic znam da hoću shura 58a jedino sto me muci je da ih ima po 700 kn i 1200 o cemu se tu radi? Dali je u pitanje izrada u mexiku ili plocica koji imaju skuplji i pise U.S.A.???????
svi su novi i neraspakirani? Molio bi savjet.. pod kraj mjeseca idem u BG pa ako neko zna neku trgovinu neka napi?e ja se ba? ne snalazim dobro u bg... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Mikrofon za Live???? | darxx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 29-01-2007 03:53 PM |