|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nema te , nema...ali kad se oglasis...pravo u glavu! Ma sve je OK...sto se uzrujavas? Opusteno.... Sto rece Vasa, sve sto ljudi plate (puno!) je dobro i najvaznije...!! poz
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Pa Perun je... Bog, jel' da? Koliko mogu da se setim (iz osnovne škole)... Može mu se.
Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hahahah... Uopste se ne uzrujavam, samo bacih "na papir" realnost.
Taj proizvod je oduvek bio predmet prepucavanja likova koji "zive za hop" i likova koji "zive". Prvoj grupi nije ni bio namenjen. Dakle, posto i ovde ima takvih, da potvrdim... 187 je boyz band (od kada smo ih mi preuzeli) koji je pravio pare. Svaka dodirna tacka sa repom je namerna. Kao i svaka sa ultra komercijalom. Dakle, glupo je dalje diskutovati o tome da li je ili nije... Cilj je postignut, skrenuli su paznju na sebe tada, bili i u samom centru par godina i vise ih nema. Kraj price. Pozdrav. P.S. Perun jeste staroslovenski Bog, ali u mom slucaju je prva polovina prezimena, tj. osnova, kao i ime mog sina. A da... Uvek udaramo direktno u glavu. I u poslu i privatno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Perune, ako se radilo o zajebanciji u vezi Markovog albuma, sto ste uopste isli u ameriku na master, i objavljivali vesti na sajtu kad od toga nista nece biti? Plus, i sami ste rekli da vam je to bila licna karta u prvim godinama rada. Ali reci mi da se vise ponosis "Odjavi se sa ceta, skini se sa fejsa" nego sa tim izdanjima i onda cu da se verem na vrbu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Masterovanje grupa | Braca | Slobodan Milunović - Boban | 3 | 13-05-2009 08:22 PM |
Grupa KAL | zmaj | Pricaonica | 3 | 05-05-2009 02:26 AM |
Etno grupa TRAG | Tiki the Boyler | Promocija radova | 6 | 01-06-2008 08:42 PM |
grupa STRIP... | bassystem | Promocija radova | 15 | 30-08-2006 12:17 AM |
Grupa-Kompresor? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 88 | 30-05-2005 03:16 PM |