|
Slobodan Marković Nas istaknuti umetnik, klavijaturista, aran?er i producent, radio Delta Project (with Sanja Ilić), Olivera Mandića, Dejana Petkovića, Dadu Topića ("Princeza", "Mia" ), Zdravka Čolića (Kad bi moja bila, Okano), brojne ?pice, d?inglove i najave TV i radio emisija.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
srecan lov!!!
![]() |
#12 |
Banned
|
![]()
pozdrav i od mene!!!
Jesi li imao prilike da isprobaš ove malo novije soft sintove, tip Surge, Rapture, Predator itd? Ako jesi, reci svoje utiske...ako nisi obavezno probaj!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ako ja umem da citam (valjda) covek napisao da mu ne trebaju vstI-ovi posto je pun ko svemirski brod sintisajzera ... i mislim da je u nekim ranijim postovima napisao da koristi neke eto ... btw mogao bi da kaze svoje misljenje o nexusu
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
(cca 4,75X4 m) Sto se Nexusa tice, skoro sam ga dobio, i za sada su mi utisci pomesani, koliko sam video, veoma dobar mu je reverb (za tu namenu, naravno) ima interesantne atmosferske zvuke, zgodno poredjane po grupama, nisam jos sve stigao da preslusam, ima ih dosta koji se razlikuju samo u nijansama, ali sam nazalost primetio da dosta opterecuje CPU, meni se ponekad popne na 35-40% (jedan procesor, naravno) tako da mislim da bi u sledecoj varijanti trebalo da ga malo srede po tom pitanju. Sve u svemu, nista sto moj voljeni FANTOM X ne bi mogao adekvatno da zameni, i da nadmasi, ali naravno nemaju svi FANTOM X...Misljenja sam cak, da je u kategoriji "pads & evolving textures" atmosphere znacajno bolji, plemenitijeg zvuka... Moje najprijatnije iznenadjenje, cak odusevljenje je bilo kada sam probao Modart Pianoteq, modelovani klavir od samo 8 mb!!! Zao mi je, istekao mi je demo, pa cu morati da ga narucim, mada je prilicno skup, (250 eu) Bolje se ponasa pod rukom nego razni "Ivory" i "Grand" Namerno kazem "pod rukom" jer nema nasa rec za to, mozda "svirljivost" (engl playability). U LOGIC PRO, takodje postoji par pristojnih sintova, vrlo dobar RHODES i pristojan HAMMOND mada vise volim B4...Inace voleo bih da probam sintove Roba Rappena, pa ako neko zna da me uputi na 'Demo" bio bih mu zahvalan...
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
.....
Nego hteo bih da te pitam posto si imao Arp 2600,kako ti se cini Wayoutware Timewarp 2600 (po meni do sada najbolja emulacija nekog analognog sinta ![]() Moji demoi: http://ultrashare.net/hosting/fl/3b0629c46f http://d.turboupload.com/d/1732653/M..._2600.mp3.html Last edited by lesha; 20-04-2007 at 08:01 PM. Reason: pravilnik o pirateriji |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Nisam probao nazalost, video sam najavu i citao neki test, ali licno nisam probao
naravno meni je samim tim sto sam na MACu mnogo teze da dodjem do demoa ili sto vi zovete "try before buy"... Hvala ti za adresu...
#17 |
Pro Member
|
![]()
Nazalost nema ni "demo" verzije ,sad sam bas gledao
![]() ![]() ![]() Nema na cemu i pogledaj PM ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
kad spomenuste Hansa...evo mu ga kucni setup!!! |
|
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
ima jos...kazem sobni setap0!!
|
![]() |
![]() |
#20 |
Vibrator
|
![]()
je li to sto se preziva zimmer?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako ne prodavat ritam masine!!!! | roginator | Pricaonica | 13 | 15-05-2009 01:37 AM |
sempleri | kafadama | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 46 | 07-05-2009 11:12 AM |
sempleri | liman021 | Ogi Radivojević | 1 | 14-10-2007 12:01 AM |
Ritam programiranje | tom | Zoran Vračević - Vrač | 11 | 01-08-2006 01:18 AM |
Djavolje masine!!! | Moritz | Computer Hardware | 0 | 03-04-2005 10:38 PM |