|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Ivan Lekic
|
![]()
probaj wave arts masterverb ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Altiverb sa svojim impulsima,Art Acoustics Reverb,Timeworks ReverbX,
Sonic Flavours R66,Audio Damage Reverence,Nomad Factory Analog Signature Blue verb(probao sam samo demo i fenomenalno duboko mi je zvucao) A od DSP reverba No.1 koji sam poslusao mi je Creamware-ov P100(plate).
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 04-10-2006 at 11:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jesi poredio IR i Altiverb sa istim impulsima?
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Iako mi je sve to polu-kita, on se definitivno izdvaja i po jednostavnosti rukovanja i po zvuku (hahaha, ako ima ikakvog zvuka u celom tom impuls tripu)! A poredili smo ih vise puta. Ajd' ti ponovo to poredi, pa ces se sloziti sa mnom... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
zvenknem rim shot/stik recimo na IR1 duplo gusci reverb nego na voxengu, i itekako se cuje.. odnos dry/wet identican.. ili mozda treba jos nesto da podesim na voxengu? uporedi i ti.. moguce da ga logic zajebe ili nesto sl... al jako dobro se secam koliko mi je voxengo ogavno zvucao.. ne bi ih ni poredio da mi nije zaintirigiralo mastu sto sam upalio dva ista impulsa na oba i tolika razlika... u mixu nisam poredio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa, i jedan i drugi su gusti ko bistri sok od jabuke! Ok... Kako god, mozda sam ja istripovao. :oA mozda i nisam! ![]() ![]() De gustibus non est diputandum! Ajd! Meni je Voxengo bolji... Probaj da dzaras malo parametre. Nisu isti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Bas pricam s Nebojsom malopre, ne znam kako si uspeo da ih poredis, kad IR ne cita iste impulse kao Voxengo!? Svaki "zajednicki" impuls koji bi mozda i ucitao nema iste parametre, s tim da je IR u konstantnom klipu kad ih ucitas!
Ishalucinirao si... Nisi ni mogao da pravis AB test. Uostalom, probaj da nadzaras stereo wide, level i ostalo u Voxengu, pa ces se i sam uveriti u neku razliku! Naravno, u korist VOXENGA! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka??? | Hepek | Audio Software | 35 | 19-06-2009 07:08 AM |
Preporuka za neki impuls-reverb plugin ? | acaradio | Audio Software | 46 | 10-05-2005 08:25 AM |