|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pokusaj da ocistis bazu registry od nuenda i cubase-a i onda ih ponovo instaliraj. Ako to ne pomogne onda ti se verovatno s***o Windows (otisli neki dll-ovi ili tako nesto).
Probaj i sa sitem restore ako ti je aktivan. Mozda su ti se poklali ASIO drajveri od EMU-a i Nuenda. Pokusaj da deinstaliras drajvere od EMU-a, pa onda pokreni Nuendo ili Cubase. SRECNO! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ni?ta. :oops: ?im startujem ikonu od SXa, budi se i dr watskom (drwtsn.exe) i alarmira da program nije ok i da moram na restart. A restart ne poma?e. I?i ?u sutra na format... C:\
Hvala svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Ej, kad malo bolje razmislim, setio sam se ko je imao takav problem!
Ivan iz Kraljeva. On je imao karticu kao tvoju, samo nije bila "m" i njemu je takodje pravila problema, ali je nekome uvalio za dobre pare. Pitaj njega, mada on nije resio svoj problem. Mala sala! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
E, ljudi na?ao sam izgleda u ?emu je bio problem ?to se ne otvara SX... prosto me stid da ka?em koliko je glupo rje?enje. :oops:
Hajde da mi neko ka?e, da bih bio potpuno siguran, ?ta vam se otvara kada kliknete na "Cubase SX Application Data Folder" (Start mani/Programs/Steinberg) Ivane, smija?e? se kad ti ka?em rje?enje, a onog dana si se ba? namu?io. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ASIO SCOPE driver problem ! | pulsar 2 | DSP forum | 2 | 05-10-2009 08:03 PM |
Problem sa ASIO drajverom i Firewire | th_monk80 | Computer Hardware | 1 | 10-04-2006 01:46 PM |
Asio.. | djale | Computer Hardware | 4 | 29-02-2004 03:15 AM |
nVidia ASIO | idekius | Computer Hardware | 5 | 29-11-2003 09:16 AM |