|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Naravno, ve?ina tih stvari koje su mi ranije smetale je ispravljena ve? u SX-2 ali moram da hvalim onoga koji je to prvi sredio ![]() Jedino ?to i dalje zameram Cubase-u je kako su organizovani alati za editovanje midija, mogli su i to da pokradu, pa da alati postanu multi-funkcionalni kao kod Logic-a, to bi mnogo ubrzalo celu stvar, i da dodaju Volume tool, to bi bio mrak. ![]() Ina?e NAJGORI sekvencer koji sam ikada probao je Cubase 5, jednom sam morao da radim ceo aran?man na njemu, i u jednom trenutku sam po?eo da gledam oko ?ega da odmotam konopac, da se obesim i prekinem sebi muke ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Takodje mo?e? u liniji alata podesiti ?ta sve ?eli? da ti bude dostupno od alata ( desni klik na liniju alata ) . Ili da alate poziva? desnim klikom . Ima? dve mogu?nosti : 1. samo alati ( verovatno si na to mislio ) - desni klik + alt = paleta alata 2. alati & funkcije - ( samo ) desni klik Quote:
Quote:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Btw, ono ?to mi jo? uvek smeta je ?to koliko znam nema nikakve "pre?ice" da se do?e do efekata koji su stavljeni na izlazne kanale VST instrumenta? Ili se varam? Zna?i i dalje mora da se otvori mikser pa da se na?u izlazni kanali? Quote:
![]() ![]() Quote:
Quote:
Off topic Ono ?to verovatno toliko nervira ljude kod tvojih postova Jefti?u, ?to se ponekad dobije utisak da misli? da su svi oko tebe mentalno retardirani i da koriste sekvencere mesec dana. Podrazumevam da je to sve naravno u dobroj nameri, ali sa druge strane ne razumem motiv koji tebe goni da ima? komentar na svako mogu?u stvar ?to se ti?e snimanja. Mislim meni bi fakat bilo glupo na tvom mestu da pri?am o nekim stvarima kad znam da na forumi ima minimum nekoliko ljudi koji su vi?e vrteli potenciometre na mikseti od mene. Al dobro, sto ljudi sto ?udi , sto ?ena dvesta sisa. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
Ba? ?u pogledati . Nema veze ako zna? ovo ?to sam napisao . Mo?da nekom poslu?i . Ako te zanima ne?to u vezi Cubase , pitaj - verovatno znam .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() Quote:
Dakle , o?ekivati skup nau?nika je nerealno . Ako ste toliko stru?ni , ?ta tra?ite ovde - ne razumem . Ja svakako i pi?em iz dobre namere . Za?to te to pogadja , ili nekog drugog , ne razumem ? Meni uop?te nije bitno ko koliko zna , ba? me briga , veruj mi . Koristi ?ta nadje? za shodno , tvoja stvar . Ja ?u svaku preporuku rado poslu?ati , kao ?to zna? ... Ako gre?im , prihvati?u bilo kakav argument . Vrlo rado . Uvek me ispravi . Ja ni?iji " autoritet " ne osporavam - jer nemam motiv ( nisam zainteresovan ) . Ako puno zna? - dobro , svaka ?ast . Ako ne , opet dobro . Da li je neko ovaj ili onaj , ni to me ne zanima - a i za?to bi ? Samo iznosim svoj stav - koji je vrlo jasan i vrlo subjektivan . ?to smatram da je dobar primer : uvek ( kulturno ) ka?i ?ta misli? . Za to slu?e forumi . Vi?e ?emo svi zajedno posti?i ( subjektivan stav ) . P.S. Ina?e pogre?io si ?to se ti?e Vst , ali ti to svakako zna? ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Administrator
|
![]() Quote:
stvari koje cubase tek sada ubacuje (ili pokusava da ubaci) u logicu su vec godinama...sve je mnogo slozenije nego u cubaseu...pa pogledaj samo sta mozes mikseru da radis... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Banned
|
![]() Quote:
?ta je prednost miksera Logic audia 5.5.1 u odnosu na mikser Cubase 2.2.035 ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Administrator
|
![]() Quote:
nemoj da shvatis ovo kao moj pokusaj da pljujem Steinberg...i sam ga koristim godinama [i dalje cu], ali sam trenutno "zaljubljen" u Logic... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Meni Logic deluje inteligentnije i rekao bih, da je on izbor za muzicare koji jako dobro znaju svoj posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
I najbolji sekvencer je.... | milos | Audio Software | 98 | 21-06-2010 06:26 PM |
savjet-sekvencer | vuckovic | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 15-12-2007 12:02 AM |
Ubica Logic8 i Nuendo 4 - novi sekvencer | Moritz | Audio Software | 7 | 26-09-2007 10:42 AM |