|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
piiiiiiii... a ja mislio ti snimio ziv bubanj... trc
![]() eon, ne razumem ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
mi elektronicari ne postujemo mnogo te zakone "dobos desno, cinela levo" itd...
vise volimo slobodu.. na to je mislio.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Super Moderator
|
![]()
ma mislio sam generalno da ne gledam na cinele da moraju biti levo desno onako kako se to treba cuti, vise sam za slobodu u stereo postavljanju
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ma naravno.. pricao sam o bubnjarovoj i slusaocevoj perspektivi kod zivog bubnja.. tehno mjuza je tekno mjuza.. ja tu volim mnogo i sa kickom i snare-om da se igram oko panorame..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Ma sve je OK to sa experimentisanjem, ali ovo mi lici na ambiciju da se dobije live sound, a onda moras da ispostujes barem paning (da ne kazem tacnost). Kad isprobavas svakojake "ludorije" to onda treba i tako da zvuci, ali mi najvise smetaju stidljivi pokusaji, pa onda pokusavas da to "odbranis". Ako radis, radi jasno i glasno, pa i ako zajebes, neka bude pravi zajeb, a ne "ni tu- ni tamo". Ovo sve, naravno konstruktivno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
[lupa glavom o tastaturu] vidi vraga, mislim jedno, govorim drugo, radim trece ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() uvijek kad radim nesto idem za tim da dobijem sto vjerniji live sound i to iz perspektive slusatelja (sto inace mozes cuti u skoro svim mojim radovima). zasto sam ovdje obrnuo....nemam pojma ![]() tako ti je to kad radis nocu ![]() ps. stavio sam jos jedan clip online. iz ove pjesme je ali sam napravio loop za ekipu gitariste sa glazbenog foruma, da mogu nesto snimiti preko ![]() ali, ako netko odavde ima volje, go for it ![]() ovaj nije onako depresivan i zilerezajuci kao prvi...pjesma se razvija ![]() http://www.glazbeni-forum.com/zvincic/loop.mp3 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
evo sam se malo igrao sa kvantizacijom
![]() nadam se da je sad bolje ![]() http://www.glazbeni-forum.com/zvincic/probni.ogg cca 1.10 Mb |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mini clip | alcohol | Promocija radova | 0 | 16-04-2005 04:48 PM |