![]() |
Mali clip
http://www.glazbeni-forum.com/zvincic/ideja.mp3
cca 700 kb. zanima me sta kazete na bubanj :) i da, znam da je hi hat malo preglasan :lol: |
odlican bubanj ali bi mu odredio quantize. Koji je set u pitanju? U pravu si za hi-hat. I zvuk basa se lepo uklopio u groove.
|
OK zvuci bubanj, zvucno.. ali lupi mu quantize, bar malo, obavezno...
8) |
Quote:
nije mi se dalo kvantizirat jer sam ga odsvirao na kljavi u 2 ujutro :lol: to cu naknadno da ispravljam ;) u pitanju je soul multi mic set iz battery 2 library-a ;) a bas gitara je finger Jazz bas iz hypersonic-a :lol: :lol: :lol: |
Uopste nije lose.. cak ne mislim ni da je kontra prejaka.. mozda malko da je smanjis.. a na dobosu ti fali jos malo kompresije i imas previse repova koji smetaju.. mozda da lupis neki gate (mada ja mrzim gate na bubnju)
poz |
A obrnuta panorama? kontra u levom i ride u desnom kanalu...
Ne zvuci lose, ali se mora kvantizovati da bude tacan. Kontra nije glasna, nego je malkice gruba, pa pokusaj da je malo odseces dole, cisto da je malo smeksas. |
Quote:
|
koliko se ja secam.. kontra ti je levo, a to je iz perspektive bubnjara.. osim ako nemas dve kontre, levo i desno, ili je bubnjar levak ;)
|
Ovo je meni sve na mestu samo quantizacija
@kvu Ja nisam ljubitelj odredjenosti u tom smislu da se mora tako i tako, malo slobode ne skodi....!!! |
ne znam puno al znam da mi se ovo mnogo svidja :D
|
All times are GMT +1. The time now is 08:14 PM. |