|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
...po mom misljenju fruity je sjajan program sa sasvim solidnim vise nego dovoljnim mogucnostima za obradu zvuka (mislim na filtere, envelope i to da ima po svakom kanalu dosta inserata) dobro je optimizovan lepo zvuci i relativno je komotan za rad ali mi se cini da je mali propust ucinjen time sto podrzava jedino 16 bitne samplove (ili mi se to samo cini) a sto se reasona tice fabricki samplovi jesu tanjusni ali bih rekao ipak upotrebljivi. Substractor mi se uopste nesvidja. U poredjenju sa pleve drugih soft synthija substractor je skroz neinspirativan i nesvidja mi se sta iz njega izlazi ali tu je zato malstrom koji rastura za neke aplikacije mada ni ostali uredjaji na bazi samplera mu nisu losi...rekao bih...sve se to da upotrebiti
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |