|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cestitam na masini, Silicon ... Kakvi su prvi dojmovi?
Last edited by HrastProgrammer; 09-12-2016 at 12:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Thnx
![]() A zvuk?? Predlazem da se preslusaju svi albumi od Infected Mushroom, jer je vise od 50% sounda iz njega. Kad uhvatim vremena napravicu neki demo i okachiti ga ovde... Ukratko, sa G2 je sledeca prica: dodje ti drugar i pita te da li je moguce da napravis zvuk motora auta (??!!) ili recimo grmljavinu groma, ili recimo supersaw lead, ili recimo FM kojekakav patch, ili neki presiroko veliki Pad, ili sta god.. A ti mu kazes i pokazes da sint to sve moze, i to ne samo da moze, nego jako dobro moze ![]() Soft editor je jako dobar i jaaako stabilno radi, bez greske... Vrlo lako se dodeljuju funkcije knobovima i to je do idiotizma jednostavno napravljeno (bas kako i treba). Nisam ni spominjao njegova 4 inputa, pa kad rutujes kroz njega neki instrument pa otvoris FX patcheve. Budali kao sto sam ja to je veselje do neba... Last edited by silicon science; 09-12-2016 at 12:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Drago mi je da ti se svidja. Imao sam svojevremeno Nord Modular, prvu verziju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
Ti stari Nordovi su keva.
Ja sam isto otkinuo kad sam provalio sta sve moze da se radi sa mojim Wave-om. Obrisao sve Factory Presets, i krenuo od nule. Stvarno sint moze svasta. Priznajem da sam oboleo i da razgledam Modular 2 i NL3.. ponajvise G2.. naravno key verzija, ne rack. Od pravih eurorack modulara bezim svesno namerno, inace bankrupt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
@Bitch - Ako merkas, preporucujem ti da direktno cimnes ovog lika i kazes mu sta ti treba
![]() http://ocsidance.com/ G2 ti je oko 1700 e plus docimavanje do Srbije ( na e-bay aukcijama se moze u najboljem slucaju naci za 1600 e, ako bas imas srece). Moj je leteo za Minhen iz Holandije, pa je tamo odlezao nedelju dana, pa je seo na postanski prevoz i otisao do Berlina, odakle je sa nekim Svrdulovic transportom dosao u Srbiju ![]() ![]() Ufffhh http://ocsidance.com/index.php/websh...600-139-detail ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 10-12-2016 at 07:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=TLeH6X62A-A sve osim 808-ice je nord ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
vec skoro godinu dana u "kolekciji" imam alesis micron ... zajeban replikator analognih sprava samo minus za mene je vocoder ali sta je tu je nista nije savrseno ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
3:27 je momenat. Al ne zbog Norda vec zato sto ovi momci znaju kako se shtrika Last edited by silicon science; 10-12-2016 at 07:05 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by silicon science; 09-12-2016 at 02:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |