Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 28-11-2016, 05:40 PM   #1
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: C5+SSD4+JBridger muke i nevolje!

ali se ne zalim kada mi nesto ne radi...rade mnogo vise nego sto sam ih "platio".
o tome i ja pricam u proslom postu sa c.6.5!!

Last edited by branoy; 28-11-2016 at 08:56 PM.
branoy is offline   Reply With Quote
Old 28-11-2016, 08:18 PM   #2
phil.milmax
Member

phil.milmax's Avatar

Default Re: C5+SSD4+JBridger muke i nevolje!

Ne slazem se da od toga da li si kupio softver ili ne moze da zavisi to da li ces ga nauciti. To zavisi od toga kakav si covek i kakva su ti interesovanja. Mene i pored pitanja mnogih mojih cenjenih kolega "Kako te ne mrzi?", nije mrzelo da sednem i naucim Reaper iako sam imao orginalni Cubase u kome vec sve znam da radim. Prosto to me interesuje i ni trenutka ne zalim jer se iz mog iskustva ispostavilo da je do sada najbolji DAW koji sam probao.

Da li ces dobro i predano da radis svoj posao ne zavisi ni od plate ni od uslova vec samo od toga kakav si ti covek. Zato imamo lekare koji su sjajni i za istu platu odlicno rade svojh posao kao i oni koji primaju mito i igraju se zivotima. I taj koji dobro radi svoj posao ce dobro da ga radi i za jos manju platu i nema tih para za koje ce ovaj drugi da odjednom stvori empatiju i pocne posteno i predano da se bavi svojim poslom.
phil.milmax is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules