|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Interesantna alatka nisam stigao da probam(probacu)izgleda primamljivo samo shto bi ja propustio synthove(melodije) kroz taj oshtrac,ali nishta spektakularno.Velika zamerka presonusu po pitanju synthova sta imaju tonik i shta josh(mislim da se zove tonik ili neka vocka jebem li ga),neka budu mudonje i neka sklope dogovor sa rob papenom ili refx(e to bi bilo vec neshto,moze i image line samo sa shto manje vocki)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Izbegavacu za sad barem console shaper, cudno se ponasa, malo pipnes drive odmah sve pikuje a razlika u zvuku je minimalna (zanemarljiva)
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Skinuo demo, samo msm 2. Nema nikakvih VSTi. Jel to do dema ili... Msm postoji neki sempler ali prazan. Skinuo tek da vidim kako to izgleda.
Također probao na laptopu bez ext. kartice i nikako da iskljucim integrirani mic. Msm u svim postavkam je disejblan a on opet na kanalu. Nema ga ni u reaperu ni mixcraftu a nije ga bilo ni u c5 Last edited by obicni user; 14-03-2016 at 04:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Danas sam radio miks u 3.2 i zadao mi je toliko glavobolja, narocito oko automatizacije.
Jel moze neki korisnik da mi opise WTF radim pogresno ? Otvorice vam se GIF na linku. http://recordit.co/TWbViAttO5 Kad hajlatujem i probam da koristim bracket tool za automatizaciju, uvek mi desnu tacku koju napravi resetuje na nulu. nije mi jasno, ne ponasa se tako u video-ima koje sam gledao na netu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je bash neki zajeb i to veliki,nije do tebe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne znam sta se useri zale na CPU consumption, radi kao sat, nije stucnuo. Pod opterecenjem mi radi mnogo bolje nego Reaper.
Al brate horizontalni skrol je toliko spor i ovaj bag sto imam, i generalno automatizacija mi je jako teska u S1 da sam hteo da poludim... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One V. 3 | djzolika | Audio Software | 22 | 30-05-2015 08:48 PM |
Presonus Studio One 2.5 | djzolika | Audio Software | 108 | 03-06-2014 12:59 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |