|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Senior Member
|
![]()
Ako je Toni trećerazredni pevač, živo me zanima ko ti spada u prvi ex-YU razred?
I pozdrav za telefona uz numeru: A znaš šta je zanimljivo? Baš me briga što je isfalširala ko svinja. Živa muzika nikada neće biti perfektna i drago mi je zbog toga. Last edited by wladymeer; 08-02-2015 at 11:04 PM. |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
Ja mislim da nije lepo reci za momka da falsa kao svinja,kako god god da je otpevao...
Takodje reci za jednu svetsku velicinu kao Adele da se dere kao magare... ![]() Kada se neko kritikuje takvim tonom,sa takvim pridevima,ocigledno je da se iza komentara krije hejt,zloba i kompleksi.... ![]() No,naravno,toga je uvek bilo,i uvek ce biti... Neko hrabro izadje,pokloni se i pocne...i pokaze sta zna...ili ne zna...Kako momak iz The Voicea,sa pocetka teme. ![]() Neko se vec dokazao,i poznat je,priznat,na svetskom nivou...kao Adele... ![]() ![]() ![]() A postoje i oni mali zgrozeni likovi sa savrseno istancanim sluhom i muzickim ukusom,koji se vecito iz nekog svog malog prikrajka podsmevaju i rugaju drugima,pronasli su se u tome,posto se verovatno i nisu bas pronasli u muzici... ![]() Dakle,poenta komentara...ako znas bolje,izadji pokloni se i pocni,pokazi kako to muzika treba da izgleda...21 vek je i svi imaju sansu... A ako ne,onda je svo kritikovanje,zgrazavanje,podsmevanje i omalovazavanje drugih samo...mlacenje prazne slame... ![]() ...no hard feelings ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ja mislim ISKLJUCIVO svojom glavom i slusam ISKLJUCIVO svojim usima i priznam samo ono sto ja priznam a ne sto su neki tamo priznali. ona pjeva ko magare isto kao i cetinski..... ![]() realno u hrvatskoj imas olivera,ovoga debelog jacques,ivanu kindl,josipu lisac....neznam mozda sam nekog zaboravio, a ovo sve drugo su trecerazredni pjevaci isto kao i ta adele.... a i usput dragane poslusao sam tvoje radove na soundcloud-u (odvoijo sam svojih dragocijenih par minuta na tebe) i mogu ti rec da nemas ti sto ulazit u diskusiju samnom...jer uz duzno postovanje nemas pojma.... Last edited by telefon; 09-02-2015 at 07:54 AM. |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
nemojte do?ivljavati momka, muči ga ne?to u ?ivotu
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=46030 |
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() Quote:
pa religija je uzrok svog zla na ovoj planeti...skoro svi ratovi u povjesti vođeni zbog jednog ideala....to kaze statistika a ne ja... normalno da me muci kad je veliki postotak populacije mentalno retardiran. a uz duzno postovanje izgleda i ti... nebih zelio da tema nastavi u ovom smijeru jer tu nema kraja sigurno jos nekih 700 godina... idemo dalje.....cetinski nema pojma Last edited by telefon; 09-02-2015 at 12:45 PM. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
Ende.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
D/A and A/D | Digital Show and Tell | NIelectroy | Audio Produkcija - Osnove | 11 | 23-07-2017 02:08 PM |
Jon Stewart - The Daily Show | ProkDu | Razno | 0 | 26-10-2009 12:52 PM |
Ganci show:-))) | master29 | Razno | 10 | 11-09-2008 04:48 PM |
Show me what You got bubnjar | Max | Pricaonica | 15 | 27-05-2008 11:20 PM |