|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
Uh...
Vidi ne znam šta da ti odgovorim, tražiš pomoć, a posle "sve znaš"... ![]() Ja sam se druže izlomio ko budala da saznam bilo šta što me u životu zanimalo, za muziku sam "krv propišao" pa i dalje smatram da ne znam puno... Moji su se "frapirali" kad su videli preko 400 opravdanih izostanaka u 4. srednje... Bežao sam iz jedne u drugu državnu instituciju, ali sam se potrudio da od druge dobijem opravdanje za prvu... Znam vrste buđi u Studiju M...itd...10 godina volontiranja, na drami, snimanju, programu... A tamo nikad nisam uspeo da se zaposlim...prosto živimo u istom blatu... Samo, to što znam, što sam naučio...nema cenu...bar meni ako ne drugima... ![]() Nego nisam pitao "pošto i u kojoj radnji", nego sam morao sam da saznam šta da tražim, pa sam da saznam ko mi može nabaviti...od sve jebačine tada, postadoh trgovac...jer sam iskren...a u tom poslu nas nema...da znamo i "ovu" i "onu" stranu... Svakako si izgrađena ličnost...sam zaključi... ![]() U krajnjem, ni ovi "thanksovi" nisu došli bezveze a imamo ih najviše...a Awacs ih ima više... Neće to od ljudi koji su apriori-protiv!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc! Treba mi neki dobar plugin all in one! | NewProducer | Audio Software | 30 | 02-03-2014 08:24 PM |
Pomoc,saveti,misljenja | Njole | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 05-11-2013 04:50 PM |
treba mi pomoc oko glasackog tela tzv lajkovi | Everbeatz | Pricaonica | 6 | 11-11-2011 10:06 PM |
Treba pomoc oko povezivanja PCM 91 i EMU1616m | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 15-02-2010 02:13 AM | |
treba mi mala pomoc oko samplovanja | saki | Audio Software | 11 | 14-03-2005 11:29 AM |