|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Izvinjavam se sto dizem temu iz mrtvih ali se uklapa u ono sto hocu da pitam.
Interesuje me sta bi bilo bolje iskljucivo za slusanje muzike od M-Audio Audiophile 192? Znaci stereo varijanta, 5.1 i ostale gluposti me ne interesuju. Da li u toj klasi cene ima nesto "osetno" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nema osetne razlike u rangu do 500 evra veoma mala skoro nikakva !
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ni jedno ni drugo nisu poznati siroj javnosti
![]() ![]() Zvucna me interesovala jer nisam imao prilike da cujem nesto slicno ni iz te ni iz skupljih klasa, nemam predstavu kolike su razlike tj. isplati li se ili ne kupiti nesto malo skuplje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 15-11-2014 at 06:51 PM. Reason: napomena |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
A ko je normalan a da ga interesuju razlike izmedju zvucnih kartica
![]() ![]() U pravu si za zvucnike, svestan sam i ja toga ali mi se trenutno nesto ne daje novac a za zvucnu me interesovalo da znam sta bi vredelo kao zamena pa da cekam da naleti povoljno. Posto nema svrhe, odustajem od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
E ovako, prvo, moje misljenje treba uzimati sa rezervom jer sam laik kada je zvuk u pitanju.
Do pre nekih godinu dana sam i ja planirao da kupim malo bolju zvucnu karticu, dok nisam uporedio sa par eksternih kartica mojih drugova i video da nema neke preterane razlike, i da je ono sto meni zapravo treba bolji par slusalica na prvom mestu. Naravno, to je kada se radi o integrusi koju ja imam, na nekim laptopovima sam cuo losiji zvuk kada sam ih medjusobno uporedjivao. Moj predlog ti je, pronadji nekog ko ima solidnu eksternu zvucnu, pozajmi pa uporedi i vidi da li ti pravi razliku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
odlicna kartica koja zahteva odlicne zvucnike da bi se primetila sva dobit u odnosu na inferiornije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mala soba za slusanje muzike | Little Alex | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 31-10-2007 10:31 PM |
Akustika prostorije za slusanje muzike | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 13 | 25-11-2004 02:12 PM |