![]() |
Zvucna karta za slusanje muzike
Pozdrav svima.Planiram kupiti kvalitetnu zvucnu iskljucivo za slusanje muzike preko pc.Posto planiram potrositi maksimum 200 eura trazeci po internetu nasao sam veoma zanimljiv model na Asus a to je Xonar Essence ST koji u Njemacku kosta oko 150 eura plus troskovi.Pitam vas ima li bolja u tom cenovnom rangu?
http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID...FmQ&templete=2 |
Re: Zvucna karta za slusanje muzike
Pa ako ces samo da slusas muziku, onda ti je dovoljna i ona najobicnija sto dodje uz komp...:grin: Mislim da neces osjetiti razliku na koju god da slusas.
|
Quote:
|
Koliko ja znam ne, ali ako vec hoces nes da kupis za 120 eura mozes kupiti ovo
http://www.artist.ba/srpski/artikal.php?art=1845 Moze ti posluziti i za snimanje..:wink: Pozz. |
Ok hvala za informacije.
Pozdrav. |
ako nisi kupio do sad mnogo bolja opcija za te pare je da uzmes neke korektne zvucnike... e tu ces cuti razliku... ili slusalice ako vec to zelis.. za novu karticu ces samo baciti pare jer realno nema sanse da cujes razliku bilo to wav/flac/ape i sl. lossless formati
pozdrav |
Jeste vi sigurni? Da ce npr neka integrusha ili sta zvucati kao npr neki emu 1212 ili neki audiophile maudio? :confused:
|
Razlike između integracije od 5EUR i bilo koje ozbiljnije karte itekako ima! Evo upravo sam na poslu povadio sve ozbiljne karte iz compa, pa spojio integraciju na Adam A7.
Dinamika je definitivno manja, a pri bilo kom jačem drukanju u basu je osjetna distorzija. |
itekako cujem razliku u zvuku sa kompa 1 (integrisana zvucna, komp samo za net i razonodu) i kompa 2 (daw) koji su spojeni na isti mixer i 2 para monitora
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:56 AM. |