|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Kao bundled, dobijes samo Maschine Library - nesto malo patcheva, semplova, Masive i Prism valjda, uz neki Komplete Selection paketic. Nista narocito. Sve ostalo nece da cita dok se ne registruje. I to ne samo librarije - R24, R48, Solid Mix Series, Prism, Mouth, Massive, Reaktor, u obliku plaginova za Maschine.... i milioni drugih koji se vrte po netu... "Unlocked" verzija, naravno cita sve ![]() Legalno moras da kupis Komplete 9 za jos kojeg soma eura i sve ce da ti radi ![]() Moram da dodam da sa ovom spravom,NI Reaktor dobija potpuno novu dimenziju, jer se otvara kao i bilo koji plagin, nema onog ekrana sa dzidza bidzama koje zbunjuju prosecnog korisnika. A ima razne predobre patcheve, da ne pominjem custom-made... A NI Maschine moze i bez kontrolera da se koristi - eto - za one koji ne znaju, svako moze da ga proba, uz malo cimanja da ga podesi sa svojim midi kotnrolerom... Oteh temu od OPa...
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Da li moze mala pomoc? Koja bi od nekih pristupacnijih masterki, bio sposoban da radi sa nekim starijim rekovima? Probao sam da kacim behringerov umx61 na roland ds110 i nece da radi za majku boziju, sta god da radis lampica midi ne svetli, zakacim za najjeftinije smece od usb > midi i SVE radi
![]() Ne treba mi puno oktava, pedovi ne znam, vise bih potovi + keys, jel se razmisljam o blofeld sintu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav, trebam savjet.
Odlučio sam prodati Korg M1 koji koristim kao master, i sad gledam koji midi kontroler uzet kao zamjenu. Gledam ne?to kompaktnije tipa 49 tipke.. ne trebaju mi padovi ni regleri koliko kvalitetne synth tipke. M-Audio Keystation izgleda jednostavno i povoljno, ali kakve su mu tipke? M-Audio Axiom mo?da rađe? Ne skuplje od 250e. Čim povoljnije to bolje. (Vidio sam video gdje Timbaland/Pharrell koriste taj cheap Keystation.. pa si mislim, ako je njima dobar.. ![]() Na?ao sam kupca za Korg M1, al sad sam se počeo premi?ljat da mo?da to ne bi bila gre?ka ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
Ako si navikao na M1 dirke odmah zaboravi M-Audio. Jedina prava alternativa bi bila Fatar TP8 dirke, a pošto ne znam za MIDI kontroler sa tim dirkama, onda je prva alternativa toj alternativi Novation. Čak većina MIDI kontrolera od Novationa ima i aftertouch kao funkciju!
![]() Ako ne to, onda Akai, pa Behringer pa posle toga svejedno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
Novation Lauchkey49 izgleda ok, makar nema aftertouch. Za te novce mogu dobit i Impulse 25 koji ima aftertouch al bojim se mi je 25 premalo tipaka možda
![]() Novi M-Audio Oxygen (2014) 49 isto dolazi u cjenovni obzir. Vidim po forumima da il mrze M-Audio ili im je ok . Nije mi jasno zašto onda dosta producenata u profi studijima koriste M-Audio Keystation ako ne valjaju tipke ?? Neko mi je savjetovao i Korg MicroKontrol (3 oktave - taman), al neznam koliko je iskoristiv u Cubase 5 ? Last edited by Diamond; 15-10-2014 at 09:18 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Keyboard controller za Reason !! | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 27-11-2011 02:46 PM |
midi controller | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 10-06-2007 06:50 PM |
koji od ova tri midi controller-a: | makaay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 08-05-2007 11:54 PM |