|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Suljo i Fata nisu mogli imati djece i odu na pregled.
Ljekar im kaže da će liječenje koštati 10.000 eura. Oni uzmu kredit na pet godina, odu na liječenje i nakon toga Fata rodi sina. Poslije četiri godine Suljo šeta s malim po parku i jedan prolaznik sav oduševljen pita: - Mašala, kako lijep dječačić, čiji je? Suljo: - Još godinu dana i biće moj.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Zašto motorista voli kad je žena s njim na motoru?
- Ne može mu prigovarati da ne provodi vrijeme s njom, a ne vidi je i ne čuje. Nekada sam jako volio seks bez obaveza. Onda sam se oženio i sada imam obaveze bez seksa... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Zena: Sutra nam je 20 godina braka dragi...da zakoljem prase?
Muz: Zasto? Nije ti ono krivo...
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Sedi baba u gradskom busu preko puta jednog mladića..
Mladić žvače žvaku, a baba će njemu: "Džabe ti meni pričaš, sinko, ja tebe ništa ne čujem". |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Doveo crnogorac ?enu na porodjaj, stao ispred varata u bolnici i čeka. Čuje on jedan krik iz sobe i obli ga znoj, poče srce br?e da mu lupa.
Posle nekih deset minuta opet se čuje krik. Crnogorac se uhvatio sa obe ruke za glavu, hoda tamo,ovamo, kaplje znoj sa jegovog lica. pogled mu ide od poda ka nebu, jedva di?e... Odjednom se ču opet krik i plač i...crnogorac izgubi svest, tresnu o pod... Istrčali doktori i sestre, polivaju ga vodom i on otvori oči. - Doktore ?ta sam dobio? - Divnu ćerkicu.. -Uff fala Bogu da nije sin, bar se neće mučiti ovako ko ja. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Игра циганин фудбал и зове га тренер и показује му рукама измену да изађе и гледа га онако и почне да му се дере:
- ма не салто, измена бре!
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
"Marija ?erifovic ovakva, Marija ?erifovic onakva..."
Bar se dečko obrijao kad je nastupao na Eurosongu!
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|