|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Sto se tice pitanja, ne bih da sad iskocim iz osnovnih pravila "kucnog reda" i zloupotrebljavam temu iduci u dug offtopic. Zato cu biti kratak: sto se tice nekih video kurseva, ja do sada nisam naisao ni na sta sto bi se moglo podvesti pod firmu korisnog ili temeljnog, uglavnom se radi o izdanjima namenjenim za otimanje para hobistima... ![]() Sto se tice knjiga, odmah ti mogu reci da ima dosta toga za preporuku (dosta toga imam i sam) i u papirnom i pdf obliku i u vezi toga se mozemo "cuti" na p.m.. Naravno, jos stosta uz literaturu moze biti korisno za aranzerski "zanat", ali mozda je najbolje da kad "budes u fazonu" otvoris novi thread o smernicama za dobre i korisne sadrzaje za ucenje/usavrsavanje gorepomenutog "zanata". Mislim da na forumu ima kolega koji bi se rado ukljucili i imali svasta korisno da prenesu. Sam zanat se ipak tesko uci iz forumskih postova... Kad kazem "zanat", mislim na znacenje te reci u njenom najboljem smislu, pogotovu kad se ima u vidu koliko malo muzicara ga zaista dobro poznaje i njim se uspesno bavi. Pozdrav.
![]() |
![]() |
#102 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#103 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#105 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Moderator
|
![]()
Hajde da iz postovanja prema kolegi Surferu, sutra otvorimo novi thread i nacnemo temu, a da ovde i na dalje nastavimo o miksu. Ja po ovom snegu
![]() ![]()
![]() |
#107 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Zar nisi primetio da je sneg dobrodosao mnogima kao prinudni odmor od studija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() P.S. Poslao sam ti na p.m. one preporuke... Pozdrav.
![]() |
![]() |
#109 |
Junior Member
|
![]()
SSL - Tara-Work it out 1 (definitivno)
ove ostale ne prepoznajem jer sa njima nikad nisam radio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prodao miksetu - sad sam ITB | DaBear | Razno | 29 | 27-10-2010 11:40 AM |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Preporuka za miksetu | Mogli | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 23-04-2007 12:22 PM |
Sint kviz | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 13-08-2006 12:21 PM |
Synth Kviz - Part 2 | puRe | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 18-11-2003 05:16 PM |