|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Silovala trojica babu.
Uhvate ih, pa se sabere milicija, socijalni radnik i psiholog. Na kraju ispitivanja priupita psiholog babu : - "?ta ti je baba bilo najte?e?" - "Moj sinko, najte?e mi je bilo kada sam morala podići noge, pa mi je u oči sipala pra?ina iz opanaka." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Popeo se električar na banderu da popravi kvar (
![]() "I moj babo je električar, ali on uvijek nosi po dvoja klije?ta, pa ako mu jedna ispadnu, ima druga". Pope se električar. Radi, radi, kad ispade mu ?arafciger. Opet on psujući siđe, a mali Mujica će : "I moj babo je električar, ali on uvijek nosi po dva ?arafcigera, pa ako mu jedan ispadne, ima drugi". Pope se električar psujući. Radi, radi, i u neka doba mu se pripi?ki. Siđe dole i ode do grma, pa poče obavljati malu nu?du. A Mujica priđe, nadviri se i gleda. Električar sav iznerviran će : "?ta je mali?! Da neće? sada reći da tvoj babo ima dva??!!". "Nema dva ali ima ko ta dva!!!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mujo i Fata zapali u novčanu krizu. Kako ne bi nikakvog posla, dogovore se da Fata ide na raskr?će da se prodaje. Ode ona u jutro. Vrati se u veče.
"Stara, jesi li i?ta zaradila?". "Jesam". "Koliko?". "101 marku". "Kako sto jednu?" "Pa, lako : markica po markica - 101 markica". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ijaaaaaooooooo... gadnooooo..(al' ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ugl. ne volim Cak Noris viceve, al' ovaj je dobar.
Kaze, ne boji se Cak Noris da umre, nego se umre boji da ne Cak Noris ![]() ----------------------------- A evo i jedan gadan: Trpaju se 2 derposa, i pita furundzija topdziju: "Sto si istetivirao traktor na kiti, sto nisi nesto lepse?" A topdzija odgovara: "Pa necu valjda Mercedesom kroz govna" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
ovo postade topik - vicevi - al samo gadni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Evo jedan manje gadan, tj. nije
![]() Zima. Momak i devojka se setaju u parku. I posle izvesnog vremena pocne momak da je moli da mu da malo, jer je Djokici 'ladno ![]() Ona tu poludi :"nema sanse, nista pre braka!" i tome slicno. Onda on pokusa da dobije bar nesto, te ce "daj mi bar do pola, da se Djokica bar malo zgreje" i drz-ne daj, ona mu dade na kraju. Nista, pocne on da penetrira, al' naravno da nije izdrzao, i kakvi do pola, udje on do kraja. I ide, ide tako, ali avaj, i njoj osladilo, pa rece "kad si vec unutra, gurni ga celog" Na to ce momak "eee, ne moze sad, dogovor je dogovor!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vicevi o glazbenicima | zvincic | Pricaonica | 87 | 07-03-2013 12:16 AM |
Domaci vicevi o Chuck Norisu | Arthur | Pricaonica | 93 | 19-03-2011 07:11 PM |
Dobri magneti za Bass? | HeatMan | Gitarska Produkcija | 27 | 07-08-2009 03:11 AM |