|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Voleo bih mic koji moze da uhvati detaljan i topao zapis a da nije tako osetljiv na artefact-e koji glas ispusta (s,c,z,k,p...). Jebiga, sve to upucuje na činjenicu da su dinamicki mikrofoni bili i ostali zakon ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
mislim da za te pare i nemaš nikakav izbor kondenza koji su topli, bar ne da ja znam. Nekima prija SolidTube, al ne znam kolko on sad košta i gde. Vredi razmisliti o preampu nekom ozbiljnijem, naročito ako snimaš tihe vokale, pa da lepo uđeš u divan svet dinamičkih mikrofona ) md441, sm7b, moji favoriti koje koristim na 90% izvora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
hm, pa nisam u životu imao puno izbora. Svojevremeno sam imao prilike da snimam md441 na api512c i odlično mi je ispalo, a sm7 sam uglavnom snimao preko MCI MJH500 i Focusrite Voiceboxa (onaj matori mali zeleni). Na oba je radilo jaako lepo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
najbolja kombinacija za trube, koju sam ja probao
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
meni zapravo radio tada na vokalu, jezivo uspešno. Nije mogao da legne u matricu valjano kolko je ispao više hi fi od svega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
pa ne kosta taj MD441 skoro 900 E nov za dzaba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon | Korg78 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 04-02-2011 08:02 PM |
mikrofon | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 07-01-2011 10:27 PM |
mikrofon za ? i ć | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 05-02-2010 11:00 AM |