|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Dobrodosla u ekipu!
delta 44 nema preamp. Nije bas lako u tom budzetu naci nesto sa dovoljnim performansama za to sto radis, mala latencija je vrlo bitna. Mozda Safire Scarlet 2i2 jos i najbolje odradi, (nov je malo preko 1oo) ili ako nadjes nesto polovno /safire, presonius, e mu, tc.../ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Hvala puno.
Ako uspem da povecam budzet, sta bi mi bilo pametnije: M-Audio Fast Track Pro, sto se nudi na forumu za 100eur ili, ako uspem da oborim cenu na 120, za: http://www.kupujemprodajem.com/Esi-D...5999-oglas.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Imao bih vise poverenja u M-Audio Fast Track Pro. Samo proveri da li su ispravni svi potovi, da ti ne krcka i ne gasi svaki put kad pipnes nesto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
I jos samo, ukoliko odlucim da ne rizikujem sa polovnim da li mi potrebe zadovoljavaju nove (95-100eur):
M-Audio-Fast-Track-USB i MAFT usb II? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Posluzice necemu, ali bih tesko mogao da preporucim kupovinu. To su prilicno slabi interface-i... Tvoja je muka, ali bolje skupi jos malo, nego da potrosis lovu, pa da se posle smaras...
Sta mislis o E-MU 0204 USB? (oko 90 u Artistu) Pazi, on daje 15V na fantomu, pa zavisno od toga koji cond. mikrofon koristis, moze da se desi da ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
E pa onda bih stvarno odbacio te jeftinije varijante...
I izgleda da sam uspeo da dobijem ESI Dualfire za 120, i da li stoji kao sto kaze vlasnik: Imam skoro novu karticu najnovije generacije, koja moze sve to, i vise od toga! Ima vrhunski mic preamp sa Phantom napajanjem, gitarski line preamp, cetiri izlaza, ima ogroman interni bafer(koji radi nezavisno od procesora u compu), moze da podnese otvaranje 48 i vise instrumenata u Kontakt 5 i ostalim pluginovima, radi u Real Time sa svim efektima, ima hi-end AD/DA konvertere itd.itd. Za uzivo je vrh! Ima najnovije drajvere za sve sisteme, cak i za Pro Tools! Izradjena je od izuzetno dobrog brusenog aluminijuma itd. Upotrbljavana je bukvalno pola sat u kucnim uslovima, kao nova je. Originalno pakovanje, prateca oprema, CD-i sa drajverima itd. Ova kartica je placena 189.Eur. pre dva-tri meseca. Vec sam ti napisao da je bukvalno kao nova, a radi bolje od nekih zvucnih karti koje kostaju vise od 600.Eur! Mami me to sto je skoro nova (vidim u inostranstvu nova je 280), ili ipak da idem sa 2 god staru M-Audio Fast Track Pro za 100? Ok i EMU, stvarno slabo znam, ako mozete i nju novu da mi uporedite sa ostalim ponudama, pa da se odlucim izmedju ove tri varijante? hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
jes ti ljubicast ili ljubicasta ? elem uzmi focusrite karte za tu kintu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
zvucna kartica pocetnik |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
spajanje monitora (početnik) | matija | Computer Hardware | 4 | 08-04-2009 01:12 PM |
ReWire sa USB zvučnom karticom | dragan7 | Computer Hardware | 1 | 05-12-2008 10:30 AM |
u potrazi za kompresorom... | Joyba | DSP forum | 21 | 20-09-2007 05:01 PM |