|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Hmmm...
To je relativno malo para šefe... No, ja razmišljam ovako, s obzirom na to šta si rekao i koji mjuz radiš... Ili dobar par sluški sa poštenim preampom za iste...tipa AudioTehnica M50 + neki presonus amp, ili bih išao na npr. mali Behringer 2030A... (stariji tip, ne novi sa ribonima!) E sad, svi će gromoglasno da napadnu behringer, no evo kako stvari stoje. U cenovnom rangu ćeš svakako dobiti...vrlo skroman monitor, šta god da uzmeš. Imao sam ove monitore, i radio sam u trgovini sa 300000 monitora i ovo je pre svega veoma glasan monitor i neizobličava na snazi, što je koliko kapiram bitno za taj mjuz. "Laže" monitor... Pa dobro, naučiš vremenom koliko i gde, ali u toj ceni, veruj da su svi ostali debele lažovčine najgorih razmera, pa ovaj ispadne još dobar! Imaš odličnu kontrolu monitora na zadnjem delu, bas,treble,snaga i to, i moći ćeš ga bar malo iskontrolisati i prilagoditi. Za moj ukus rade lepše od velikih 2031a, jer je taj dosta trom i lenj, pa se mora baš napržiti da "prosvira"...dok je mali definisan i IMA srednje tonove za razliku od većine konkurenata i radi dosta ujednačeno na maloj i velikoj snazi. Ono najlepše je što ova kutija ako se čuva i radi lepo, čuva cenu, pa i danas za lepo očuvan i ispravan par polovnjaka se može bez problema izvući min 200€... Svaka preporuka. Srdačan poz'
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim preporuku za mix pult! | Cluster | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 10-10-2007 12:37 PM |
Mali aktivni monitori | OFF | Monitoring | 21 | 12-04-2005 10:26 AM |
aktivni monitori u bg-u do 700e (par) ?? | pinga | Monitoring | 7 | 24-01-2005 07:21 PM |