Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-11-2012, 04:07 PM   #51
beboplu
Member

Default Re: Flexifuser i perforirani difuzor

Boggy proci cu jos jednom Eomsev post cijeli o gradnji jer sam sad se sjetio da je i on stavljao osb na pod a također smo tu negdje i po dimenzijama prostorije ako se dobro sjecam.

Btw zaboravio sam napisati jucer u postu da su također i stalci za zvučnike gotovi, punjeni su pjeskom i cekaju svoje mjesto Radio sam ih tocno po mjeri i visini na kojoj sjedim. Stavit cu i slike sutra.
beboplu is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2012, 04:08 PM   #52
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by beboplu View Post
..............
Btw zaboravio sam napisati jucer u postu da su također i stalci za zvučnike gotovi, punjeni su pjeskom i cekaju svoje mjesto Radio sam ih tocno po mjeri i visini na kojoj sjedim. Stavit cu i slike sutra.
Super!!!

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2012, 04:24 PM   #53
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
....i....koliko si puta negde video osb na patosu???....ti ga imas na patosu???
Na patosu mi je sticajem okolnosti parket koji tu stoji već sedamdesetak godina, pa mi glupo da ga menjam. Kad ga ne bi bilo i kad bih sve radio od početka pre bih stavio OSB nego npr. laminat (jerbo danas za kvalitetan parket ne bih imao para, a bubreg ne bih prodavao), ali ja sam provereno lud čovek sa nakaradnom estetikom. Tako da me uopšte ne zanima koliko sam puta negde nešto video, a ni šta imam na patosu. Što i tebi od srca želim.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 26-11-2012 at 04:28 PM. Reason: lepe želje od srca
awacs is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2012, 04:48 PM   #54
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Quake, shvatili smo (odavno) da ti se ne svidja OSB patos,
ja znam zasto se tebi svidjaju jeftini materijali....ok,posao je posao...ali ne moze cela ova sekcija da bude podredjena tvom poslu i da svi pricamo price koje su tebi od koristi....znam da te necije drugacije misljenje smara,ali sta ces....tako ti je to

Last edited by quake2; 26-11-2012 at 10:26 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2012, 04:53 PM   #55
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
ja znam zasto se tebi svidjaju jeftini materijali....ok,posao je posao...sli ne moze cela ova sekcija da bude podredjena tvom poslu i da svi pricamo price koje su tebi od koristi....
Ako imas sumnju u motive mojih postovanja na ovom forumu mozes se slobodno obratiti administraciji.
Quote:
znam da te necije drugacije misljenje smara,ali sta ces....tako ti je to
Ne, smara nesto sto ponavljas pet puta a vec su svi shvatili sta si hteo da kazes.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2012, 04:54 PM   #56
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by beboplu View Post

Quake2 , nije stvar koliko sam imao za pod no eto i sam si rekao da slusam svojim usima pa ja ti i kazem da je po meni i mojim usima akustika se popravila od kad je osb umjesto plocica.
E pa onda cestitam....ne bih ti dalje nista savetovao jer nam se ukusi ocigledno razlikuju.A za osb....ma ok,nije skupo pa ces ga za koji mesec kada se ishaba lako promeniti.Pozzzzzz
Old 26-11-2012, 04:58 PM   #57
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Ako imas sumnju u motive mojih postovanja na ovom forumu mozes se slobodno obratiti administraciji.

Ne, smara nesto sto ponavljas pet puta a vec su svi shvatili sta si hteo da kazes.
Old 26-11-2012, 05:02 PM   #58
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Na patosu mi je sticajem okolnosti parket koji tu stoji već sedamdesetak godina,
Sta dalje da pricamo....sem da ga je tu postavio neko u cije se vreme nije islo na forume a postavljanje je takodje bilo skupo.....Pozzzz
Old 26-11-2012, 06:07 PM   #59
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Sta dalje da pricamo....sem da ga je tu postavio neko u cije se vreme nije islo na forume a postavljanje je takodje bilo skupo.....Pozzzz
E, vidi?... ba? kad si pomenuo da se u ono vreme nije i?lo na forume... tu si sasvim u pravu Taj moj deda je imao dva Majstorska pisma - bravarsko i livačko. I prepustio je arhitekti da mu projektuje kuću, a građevinskom in?enjeru da napravi statički proračun.

Ko zna, da je tad bilo foruma i Interneta mo?da bi napravio DIY kuću, kao ?to si ti napravio DIY studio. Tako da... obazrivo sa tim prozivkama - ponekad prozivajući druge prozivamo sebe same.

Pozdrav,

Vasa
Old 26-11-2012, 06:20 PM   #60
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
E, vidi?... ba? kad si pomenuo da se u ono vreme nije i?lo na forume... tu si sasvim u pravu Taj moj deda je imao dva Majstorska pisma - bravarsko i livačko. I prepustio je arhitekti da mu projektuje kuću, a građevinskom in?enjeru da napravi statički proračun.

Ko zna, da je tad bilo foruma i Interneta mo?da bi napravio DIY kuću, kao ?to si ti napravio DIY studio. Tako da... obazrivo sa tim prozivkama - ponekad prozivajući druge prozivamo sebe same.

Pozdrav,

Vasa
Kada bi Boggy bio akusticar,ja bih ga mozda i zvao da mi napravi studio...ali posto je on cas akusticar,cas elektricar,cas elektronicar itd...napravio sam sam sebi DIY studio....bolje nego da mi on napravi DIY studio pa to jos i debelo naplati.Nego ja napravih vec koji po redu studio,a ti nisi u stanju ni da promenis jedan pisljivi parket....nemas vremena.....moras da dezuras na forumu
Reply

Tags
absorber, difuzor, izgradnja studia, studio, superchunks

Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules