|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
Boggy proci cu jos jednom Eomsev post cijeli o gradnji jer sam sad se sjetio da je i on stavljao osb na pod a također smo tu negdje i po dimenzijama prostorije ako se dobro sjecam.
Btw zaboravio sam napisati jucer u postu da su također i stalci za zvučnike gotovi, punjeni su pjeskom i cekaju svoje mjesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 26-11-2012 at 04:28 PM. Reason: lepe želje od srca |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
![]()
ja znam zasto se tebi svidjaju jeftini materijali....ok,posao je posao...ali ne moze cela ova sekcija da bude podredjena tvom poslu i da svi pricamo price koje su tebi od koristi....znam da te necije drugacije misljenje smara,ali sta ces....tako ti je to
![]() Last edited by quake2; 26-11-2012 at 10:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ne, smara nesto sto ponavljas pet puta a vec su svi shvatili sta si hteo da kazes.
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
![]()
E pa onda cestitam....ne bih ti dalje nista savetovao jer nam se ukusi ocigledno razlikuju.A za osb....ma ok,nije skupo pa ces ga za koji mesec kada se ishaba lako promeniti.Pozzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ko zna, da je tad bilo foruma i Interneta mo?da bi napravio DIY kuću, kao ?to si ti napravio DIY studio. Tako da... obazrivo sa tim prozivkama - ponekad prozivajući druge prozivamo sebe same. Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#60 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
absorber, difuzor, izgradnja studia, studio, superchunks |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
difuzor panel | quake | Dizajn i konstrukcija studija | 322 | 09-07-2011 09:24 PM |
Poliuretanski difuzor | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 13-01-2009 12:00 AM |
Medijapan kao difuzor | rale_ | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 14-09-2007 03:14 PM |