|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
View Poll Results: Da li napraviti nove DAW podsekcije ? | |||
Da, dobra ideja |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 79.49% |
Ne, vec ima previse podsekcija |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 20.51% |
Voters: 39. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Marko Bolan, ti li si onaj koji ne bi da se Forum pretvori u Skupštinu? Kakvo glasanje?
Pogledajte koliko se postova vrti oko kojih programa, procenite sami šta treba a šta ne... bar 80% postova se tiče Steinberga, otvorite Steinberg sekciju i sve kul. Mi sa Fruity Loopsom, Abletonom, Reaperom, Logicom, pa čak i oni sa Pro Toolsom ladno možemo i da ostanemo u sekciji Audio Software. Ne zajebavam se niti sam ciničan. Pozdrav, Vasa
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ideja je ujedno i povod da se pokrenu te nove sekcije i da se donese novih tutorijala, sto od ljudi sa foruma sto stranih .
Tako da ne bi to bilo samo prekopirati postojece postove u nove podsekcije. Napraviti knowlege base i timem pomoci mnogima
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
U par reči: oni koji koriste Ableton, Fruity Loops, Pro Tools, etc. u 99% slučajeva probleme u tim programima re?avaju sami. Izuzetno je malo pitanja koja se tiču tih programa i sumnjam da bi ih bilo vi?e kad bi postojale posebne Sonar, Logic i Reaper sekcije. ?to se tiče tutorijala... lično sam odavno prestao da mislim da su ikome zaista potrebni i korisni (a do pre par godina sam mislio isto kao ti). Svi tutorijali, ovda?nji i inostrani, liče na one novinske članke tipa "pravilnom ishranom do dugovečnosti". Dakle, otvorite lepo Steinberg sekciju, tu ionako ima najvi?e pitanja, a kad vam se učini da treba da se otvori neka sledeća onda otvorite i nju. Da ne bi bilo kao sa podrforumom Video produkcija koji je bio silno tra?en i i?čekivan, a već mesecima skuplja paučinu... Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
+1
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
U kontekstu vec izrecenih stavova, mozda bi vise smisla imalo otvoriti pod-sekciju 'VS', kako bi se kanalisale cesto nepotrebne tlapnje i olaksalo pronalazenje odgovora na pitanja koja naslovi sugerisu...
Nisam nekako ubedjen sta bi se tacno postiglo razdvajanjem, osim ako ne jurimo neki endorsement od steinberg-a ili avid-a? Retko ko ovde je vrlo iskljuciv po pitanju platforme. (zahvaljujuci povoljnim uslovima nabavke, uglavnom.) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
A ja bi baš kao i na nekim drugim forumima zabranio VS teme generalno, jer su potpuno nesvrsishodne a i shodne su samo popriličnim neznalicama....!
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
VS teme su definitivno zabranjene, čim je meni dodeljena moderatorska funkcija, pošto mi je to bilo predizborno obećanje
![]() Istina je vaso da većina koristi Steinberg, čak sam i sam imao par muka sa ProToolosom koje nisam uspeo da na forumu raspetljam. Al opet, onako fensi bi izgledalo za imidž foruma da mi tu imamo kao posebnu sobu za fruitija, posebnu za PT, posebnu za ove nove extravagance Studio One i slično ![]() btw, potpuno se ne slažem sa tezama o tutorijalima, ja sam nekoliko jaako korisnih odgledao u vezi konkretnih tema, i puno su mi pomogli u životu. Uostalom, samo se setite onih Fabfilterovih, koji su omanja škola iz mixanja generalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
za naravno iz razloga sto cesto umem da pobegnem u softvere koje ne poznajem najbolje (studio 1 ili pt...) a to ne znaci da ne umem da pritisnem F1 na tastaturi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ableton i vst.., | spartakus | Audio Software | 1 | 18-05-2012 09:07 PM |
Najbrzi nacin za automatizaciju sibilanata (Cubendo) | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 16 | 16-01-2012 11:32 PM |
cubendo c++ problem | Rhino | Audio Software | 19 | 06-11-2011 11:14 PM |
Ableton kao DAW | Midi | Audio Software | 35 | 06-12-2009 08:06 PM |
Cubendo pitanje | Heavy Jerk | Audio Software | 23 | 29-01-2009 05:05 PM |