|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#27 | |||||
|
Junior Member
|
Quote:
U ostalom, ako nije previse privatno pitanje, jesi imao nekih zdravstvenih poteskoca od neke izolacije? Milsim..ozbiljno te pitam? Quote:
ili su boggy, ethan winer, NLP i njima slicni sto se bave tim komercijalno, narucili te podatke od te institucije?? Quote:
.... Quote:
![]() 'Ladan ko spricer drug Quote:
Sto se tice imena, zavirio sam i u taj thread, ne vidjeh da iko pise imena i prezimena. A pored toga, u svom prvom postu ovdje sam srdacno pozdravio ljude i rekao da je super forum, ime mi je dio nika itd... Isto tako sam clan forumaa po internetu gdje se ne mozes uopce registrirati bez pravog imena i prezimena (npr turtlerock mastering forum) i gdje odobrenje registracije traje po nekoliko dana, tako da se, vjeruj mi, nemam cega stidjeti i stojim cvrsto iza svojih rijeci. NA temi koju je Boggy htjeo da postavim o izradi studija je i ime studija, moje ime itd.... Jel' mi mozes reci gdje mogu naci tvoje ime da se "upoznamo"? Sve najbolje.. P.S. Nemoj se ljutiti, ja se ne ljutim..samo diskutujem |
|||||
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|