|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Ciao raja...
Tek sam se registrovao i ovo je prva tema na koju sam naletio, gdje sammislio da bih mogao biti koristan ..Super forum, cudim se da nisam naletio na njega ranije.Za postavljaca teme: Sto se tice medija...na cemu ce se najvise slusati muzika koju produciras/miksash?? Nakon prodaje svog pro studija, moji glavni "monitori" u NE-tretiranoj sobi su upravo Ath - M50. I to bez ikakvog specijalnog HP amp-a nego direktno u laptop Dok miksam u Cubase-u slusam na KRK Rokit-5 (za mene nesto jako slicno Yamahi NS-10) i ATH-M50 ukljucene u mali Yamahin mixer. Ali glavno preslusavanje je preko slusalica ukljucenih u PC nakon upload-a. Naravno, u svemu ovome je jako bitna cinjenica da vrlo dobro poznajem BALANS izmedju svojih KRK i ATH-M50, ali kad se naviknes na nesto ( pa bile to i samo slusalice) nema frke. Sta god da uzmes za monitoring, slusaj svu muziku na njih i nema problema |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
sve je to ok sa sluškama, al moraš bre i neke zvučnike da imaš, bar u kreativnom delu da ih koristiš koji realno i najviše vremena oduzima... sluške su super, ali umrećeš čoveče posle sat-dva rada na njima
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Sat vremena je previse na slusalicama bez pauze. JA nikad ni ne mixam nista vise od 45minuta neprestano. Jednostavno se izgubim ako to radim. Uvijek pauze, izadjem malo van, pa se vratim. Ako ima puno editinga, to je drugo...onda se nekad sjedi i po par sati |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|