|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
meni je isto Onyx best buy generalno... mada sam veliki fan A&H EQ-a, doduse za live... a koliko znam tebi uglavnom treba kao submixer za tvoju analognu sint bracu, gde je po meni Mackie best buy.
@quake ...a ti uzeo Onyx na kraju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Eto,a ja imam Onyx 1640 već 5 god... Ali nisam hteo da ispadne da reklamiram...
![]() Mislim da je Mix Wiz ipak nešto bolji, Onyx je kao mixer fantazija, ali ta fw konverzija je "usko grlo"... Nema "pad" na mic preampima...trt... No ima balansirane outpute, pa sa poštenim konverterom sigurno svira za sve pare, pregledniji je, manje zbijen i tako to... ![]() Ja samo kažem da za +100€ dobiješ DUPLO više kanala... Kasnije se uvek lakše proda 16ica...ili-ti "duže drži vrednost"...kako ko voli... ![]() Nema "safta" bez Soundcrafta...! ![]() Ali mora da se potroši dosta više para... U ovoj klasi je realno najskromniji... ![]()
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
još jedan glas za A&H u odnosu na Onyxa, kojeg sam takođe imao. Za mene osetno lepši pre i eq, a i ta konverzija na onyxu je realno njaak. Bolje Uzeti a&h pa nekad kupiti ozbiljniju konverziju, lakše ćeš se naterati
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Kao ?to ka?e?, mo?da A&H natera čoveka da kupi "ozbiljnu konverziju", ali "ozbiljna konverzija" tra?i ozbiljne kablove, pa ozbiljno napajanje strujom (tako ka?u ![]() Summa summarum, između vrapca u ruci i goluba na grani ja bih za 1000? izabrao jato vrabaca u ruci u obliku Onyxa (preampi, EQ, konvertor, interface, DAW integration) umesto jedne gugutke u vidu A&H i raznih golubova na granama. Mada mi se javlja da je Relis već re?io da po?to-poto uzme ne?to na čemu pi?e A&H ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
...Da, samo prenebegavate da nov 1640i (dakle sa "и") košta 'iljadu-pe'sto evra u Njemačku, a ne 'iljadu,...! Kod nas i više verovatno...
![]() Evo ja sam snimio neke "rok-tamburaše" kao neki hokus-pokus, dakle Onyx 1640 (bez "и") direktno u MD - Sony JE530... ...imao sam i neku Hardwire gitarsku - reverb pedalu na sendu... Mix na licetu mesta...! Kući samo limiter malo u SF i to je to... To je u sobi nekog KUD-a...zvonilo do bola, od izolacije ima zidove, tepih i debele tamburaše, a i ja deb'o... ![]() Klik ovde. ![]()
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Ja uzeh bez konvertora.....nesto sam skeptican tim povodom.....ne zbog zvuka (za te pare....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nisam jos nacisto, ali nit' mi ne gori... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Da, pa izašao je driver za win 7... ...baš sam bio hepi kad sam ga časkom, posle 7 dana oranja neta našao na diy-drivers rusko-čečenskom forumu... ...i konačno instalirao win 7 i sve što ide...! Toliko o podršci...
...i onda sam uzeo stari hard i na njega "puko" XP sp1 i Nintendo 3 jer je to kod mene bar, apsulutno ROCK f'n SOLID!!! Nikada, (dakle nikada) nije pao sys u toj kombinaciji! Nema dropova, nema zapucavanja, sve radi kao golf na lož ulje! Usnimim na XP+Nintendo3 i onda na Kukubjež' na win7 na mix...
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nemoj ni ti mene krivo da shvatiš, ali naježim se kad neko postavi pitanje u kom se pominju tuđa iskustva o kvalitetu preampa, EQ-a, zvučnika... ili bilo čega što se ne odnosi na kvalitet izrade, izdržljivost u radu ili mogućnost servisa u bliskom okruženju. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 05-10-2012 at 08:10 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
OVO je kucni studio !!! | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 10-07-2012 11:35 AM |
Kucni studio | Placid Art | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 28-12-2011 12:43 AM |
HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!! | Dragan88 | Computer Hardware | 4 | 30-01-2011 07:22 PM |
1000 eura | silicon science | Promocija radova | 8 | 04-05-2010 09:11 PM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |