|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zanima me da li neko ima kontakt za ovakve stvari.
Jurim gramofon neki vec dva meseca posto je vestax u pitanju logicno prvo sam probao u plejeru i posle dva meseca i dalje sam bez odgovora. sky nista, artist nista, ne znam vise gde da pokucam sva vrata sam obisao i svi me upucuju na plejer a plejer ne moze da mi kaze ni da li su u stanju ili nisu u stanju da poruce to parce opreme. ![]() ko da trazim uranijum a ne gramofon |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
to je vec do odgovornosti playera jer su oni zvanicni distributeri vestaxa za Srbiju... vidi ako ti se isplati preko Hrvatske naruci, jean moj prijatelj dj je vestax tamo narucio cini mi se neki plug and plej shop ili tako nesto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ne znam da li bi to pomoglo tebi i da li rade vestax, ali jedina radnja sa kojom sam imao iskustvo narucis-stigne-ZAISTA i bude sve u redu je Mega Music. Sve je bilo vrlo korektno i profesionalno. Od nekih od gore spomenutih nije bilo odgovora ni posle vise godina...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
jok.
Oni porucuju sa http://www.hieber-lindberg.de rece mi covek da proverim da li ima na sajtu i ako ima da ga pozovem ponovo, ali nema na sajtu. Kaze inace ne rade gramofone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
zna li neko koliki je porez, na uvoz tehnike tipa gramofona
Kolika je spedicija i koliko se placa carinjenje i sama carina? vec 2 sata bauljam po njihovom sajtu i ne mogu nista da nadjem sem brda gluposti koje me ne zanima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li Thomann.de isporučuje robu u Srbiju ? | MisterBig | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-05-2012 08:53 AM |
Uvoznici Ibaneza za Srbiju | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 18-11-2011 01:18 PM |
Shiping iz Amerike za Srbiju? | Jan | Razno | 14 | 21-10-2009 01:39 AM |
Predlog opreme? | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 15 | 08-03-2008 10:23 PM |