Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 24-05-2012, 05:53 PM   #8
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Default Re: Rambo puhnuo na Evroviziji...

Quote:
Originally Posted by vakatt View Post
Nije ovo definitivno Rambov vrhunac ni kompozitorski ni ?to se tiče nastupa, ali opet jeste u skladu sa njegovim stilom tako da se veći uspjeh sigurno nije mogao ni očekivati
Ono ?to je bilo pozitivno je činjenica da je nastupao prvi tako da sam mogao da uključim TV , konstatujem da je Azerbejd?an prolio dosta nafte na organizaciju, konstatujem da su voditeljke programa , odgledam Rambov nastup , isključim TV a da pritom izbjegnem radijaciju ostalih učesnika.
Na kraju balade, ako je RTCG odlučila da nekog ?alje na račun nas koji plaćamo porez, onda mi je dra?e da te pare uzme Rambo nego ne znam ni ja ko.
lepo receno!
Meni se cini da je postigao sve sto je hteo, kada se zadnji put culo nesto anti, angazovano, kriticno ili sa barem malo 'gradjanske svesti', u bilo kom kontekstu na ovakvim 'masovnim manifestacijama'? Sto se mene tice, veliki +1 za Cara. Jedan od mnogih retard komentara sa youtube-a: "Montenegro, be serious... this is Europe!"
WhataF? Pretnja? Samo zbog ovakvih reakcija je sve opravdano!
Khan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules