|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ista je vrijednost peaka,nema klipovanja,nema nista na masteru prilikom exporta.Taj WAV ima istu snagu pod default vrijednostima u oba sekvencera ali kad se reprodukuje (exportovan po onim opcijama iz prethodnog posta) u recimo Aimpu gubi je ...osjetno je tisi.
Vec je bilo problema sa renderovanim fajlom u odnosu na projektni sa tom razlikom sto su drugi sekvenceri bili u pitanju,bio je Acid i SF i opet nista ...Gdje moze doci do greske,koja podesavanja treba provjeriti prije exporta? Evo ga fajl koji je exportovan u 16bit/44000Hz - isti problem !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Možda se nismo razumeli: recimo da imaš drum loop koji u Abletonu pokazuje peakove do -1dBFS. Renderuješ ga, uvezeš u Sound Forge/Wavelab. Koliku vrednost pokazuju peakovi u Sound Forge/Wavelabu?
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]()
Ne,ne,cika Vaso,pardon,to je moja greska ili ti nisi najbolje shvatio
![]() Quote:
![]() pa sam na to mislio i da se nije nasao uzrok ... A kod mene je ista vrijednost peaka,i u Live-u i kasnije u SF,provjerio sam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 29-10-2011 at 12:19 AM. Reason: razni = mnogi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
da li se neko igrao sa MIDI Utility softwerima?
da li neko zna da mi objasni MIDI Note - to - CC Control? da li neko mulja sa max for live? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
...IKO???...
jel iko zna da okine midi notu i da mu sekvencer crta neku CC kontrolu umesto note? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Imam jedan problem u vezi NI MASSIVE I ABLETON-a.Ableton mi ne prepoznaje dll file od massive plugin-a a tamo sam ih smestio sve i u preferences sam izabrao mesto gde mi se nalaze vst-ovi (pluginovi)..jel zna neko u cemu je problem? a ostale vst-ove prepoznaje u tom folderu.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vidi jos da li si odabrao pravu verziju Massive-va...32 bit-na za 32 bitni sistem ili 64 bit-na... Pozz ![]()
http://soundcloud.com/phillipsalom http://soundcloud.com/mind_direction Ko visoko leti, nisko zimi. Last edited by Filip_; 14-02-2012 at 11:55 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
Ableton Live 6 I 7 | Plonk | Audio Software | 59 | 31-01-2008 08:54 AM |
:: Ableton Live 5 :: | lesha | Audio Software | 9 | 28-07-2005 02:54 AM |
Ableton Live 4 | Eon | Audio Software | 17 | 15-02-2005 04:07 PM |