|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Member
|
![]() Quote:
Daj da cujemo... jooooj smeha ![]() Last edited by tuomas; 23-09-2011 at 12:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Member
|
![]() Quote:
Dobro,ok je zezanje ,naseo sam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=brceQizuAlU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
VIP Member
|
![]()
Nisi bate ti ni na šta naseo, svi mi ostali smo naseli na tvoju žvaku
![]() ![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 23-09-2011 at 01:12 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
|
![]()
Ovakvo pitanje vise govori o tebi onda, uz svo postovanje za tvoj rad.
Pre bih posumnjao u eventualno postojanje ljudi koji su placeni da mrze Kurzweil-a... ![]() Ali ok, tebi se ne svidja, postujem, razumem potpuno, ok, ne volis i to je to. Ali zasto onda gubis vreme na threadu posvecenom tom proizvodjacu. Izneo si stav, jasan je jos od prvog posta i sta sad... Ja posle skoro 15 godina bavljenja muzikom treba da promenim misljenje o jednom opste i svetski poznatom zvuku zato sto Tuomas (koji svoje klavijature povremeno teatralno izlomi na svirkama) kaze da je smece??? Dobro, ne volis i ok.
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Ocigledno da Tuomas ima neke teske frustracije koje mu je izazvao neko sa Kurzweilom.
Elem, svaka sto si nas navukao na retardiranu pricu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A ja koliko znam, zvuk hammonda se u toku pesme menja u zavisnosti od aranžmana i stila sviranja - kako to uspevaš na +/- samo ti to znaš. I usput, nema potrebe da citiraš svakog i odgovaraš pojedinačno po jednu rečenicu, napiši @wladymeer: ili @Big Bockie: pa sklopi sve u jedan post - kopaćemo nekako na prošlu stranu da vidimo na šta se tvoj odgovor odnosi ![]() Last edited by wladymeer; 23-09-2011 at 02:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
mozda su oni deblji, ali su losiji, nerealisticniji, i pod ruku i kako vec..... onaj npr Horovitz fabricki sa PC3, meni zvuci bolje od bilo cega sto sam cuo na motifu, da li samplovan neki (misliim p200) ili fabricki pa doradjen
![]() |
![]() |
#60 |
Member
|
![]()
Pre bih posumnjao u eventualno postojanje ljudi koji su placeni da mrze Kurzweil-a...
![]() Ali ok, tebi se ne svidja, postujem, razumem potpuno, ok, ne volis i to je to. Ali zasto onda gubis vreme na threadu posvecenom tom proizvodjacu. Izneo si stav, jasan je jos od prvog posta i sta sad... Ja posle skoro 15 godina bavljenja muzikom treba da promenim misljenje o jednom opste i svetski poznatom zvuku zato sto Tuomas (koji svoje klavijature povremeno teatralno izlomi na svirkama) kaze da je smece??? Dobro, ne volis i ok.[/QUOTE] Apsolutno se sla?em sa navedenim. ?to se tiče ovog horor lomljenja Korga CX3(nisam ba? fan uni?tavanja instrumenata,pa i da nisu u funkciji),iskreno mnogo bih vi?e volio da si nam poslao svoj video sa nekim po?teno odsviranim solom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |
Kurzweil pc3-korg m3 | as 78 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 20-10-2009 03:37 AM |
Kurzweil SP88 X ?? | XerXed | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 6 | 23-08-2009 12:40 AM |