|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
To je onaj normanski deo, direktni potomci francuskih sobarica.
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Pa to sam i mislio... Opravdanja da ga re?e!
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
Mislio sam na opravdanja za poteze koji nemaju za cilj da rese konkretno ovaj problem... ali dobro...
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
Ovo je samo početak.
Nisam primjetio da su Englezi plakali kad je gorio Bagdad ili Tripoli dok su oni išli "spašavati" civile. Kakvi hipokriti, gade mi se Englezi, najveća gamad koja je ikad hodala kuglom zemaljskom. Bilo je vrijeme da Engleska koja terorizira pola svijeta u udruženoj zločinačkoj organizaciji sa Amerikancima i Izraelom počne na vlastitoj koži osjećati kako je to kad ti gori zemlja. Nisu to obijesni majmuni koji pale Englesku. To su njihovi "majmuni", "pravi Englezi" i oni će im doći glave. Spominju se nekakve Najkice i Ajfonovi kao dokaz nečijeg bogatstva ili imovinskog stanja. Ti klinci imaju samo to i ništa drugo.To im je vrhunac pokazivanja statusa. To su samo klinci koji nemaju što izgubiti jer ništa ni nemaju a znaju da su im perspektivu uništili političari i bankari i počinju otvoreno izražavati svoje nezadovoljstvo. Ne događaju se Norveška, Egipat, Tunis,Libija,Engleska i ovakve stvari po cijelom svijetu zato što je netko obijesan i malo mu je dosadno. Ovo je vrijeme promjena i ništa neće biti isto kao prije. Ekonomska depresija i glad će početi činiti svoje.Financijski sistem se urušava zajedno sa kapitalističkim poretkom baziranom na rastu koji je opet baziran na kreditu i dugu što upravo dolazi kraju. Narod to osjeća na vlastitoj koži i počinje shvaćati scenarij po kojem bogati postaju još bogatiji a siromašni još siromašniji. Samo je pitanje vremena kad će bankari visiti po stupovima u City-u. Gladnih je sve više u Europi i Americi a ne u Africi ako možda niste bili upoznati sa tom činjenicom. I sve ovo podsjeća na 1937., Veliku Depresiju i procvjet fašističkih režima u Europi. Europske vlade će redom biti desne i ultradesne u dolazećim godinama, to vam garantiram i doći će do rata. Prisustvujemo stvaranju velikih povijesnih događaja i to Uživo. Žao mi je samo da kolega Da Bear ne shvaća da mu je krajnje vrijeme da pobjegne iz te klopke na kojoj živi a koja se zove Engleska i dođe kući. Nije Bog bez razloga stavio tu englesku bagru na otok. Oni će zbog svoje izoliranosti najviše nastradati. Moram priznati da ću ja otvoriti šampanjac kad do toga dođe jer stoljećima žive od ugnjetavanja i pljačkanja drugih. Političke korektnosti nisam nikad imao tako da se ispričavam ako sam nekoga uvrijedio. A za Engleze me zaboli ona stvar Last edited by Surfer; 10-08-2011 at 09:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]()
znam da nisi naci, rasi itd i razmisljas kao vecina ljudi ali cudim se zasto se samo u medijima pominju bande i ispada kao da su te iste sve ovo zapocele jer im se digao nispe ..na tubu sam nasao klip gde je 50000 studenata pravilo haos prosle srede zbog utrostrucenih cena u skolstvu i ko zna ko je jos tu i zbog cega se cele te nedelje bunio ..znaci pocelo je sve sa socijalnim problemima ,a zavrsilo se kako se i uvek zavrsava (ako se zavrsilo).Sve ostalo sam vec rekao ,da se ne ponavljam ..imam i ja problema i isto se trudim da izdrzim ali ima onih koji ne mogu vise da izdrze (nadam se da ces da resis te tvoje)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
naravno da ce prvo gradjani drugog reda da osete stezanje kaisha zbog krize, i naravno da je vladi u interesu da forsiraju pricu kako su samo huligani problem,
ali ako uzmemo UK spoljnu politiku koja troshi milijarde na ratove dok kod kuce sve poskupljuje i kreshe socijalna davanja, razumljivo je da je ceo narod nezadovoljan. ocigledno je da finansijska kriza ne jenjava, i ne sledi nikakav oporavak, ne lazite sebe, ovo je tek pocetak Last edited by yoloko; 10-08-2011 at 10:26 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#28 |
VIP Member
|
![]()
@ Surfer - sve je 100% tacno sto si napisao...niko to ne osporava.
Stvari MORA da se promene, jer je postalo nepodnosljivo. Ali, ko sto kazes, nije samo ovde - ceo svet je u govnima koje su bankari napravili... Nazalost, nemoze se sve promeniti preko noci. Tu su godine u pitanju, desetine godina - i to je ono sto nam sledi !! Niko ne kaze da je ovde sve mega - dapache...posla nema, para nema...itd. (Procitaj neke moje stare postove) Samo treba osmisliti "exit strategy" i izvesti je dobro !!
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
jedna stvar me cudi
shto ne zapalishe ni jednu banku.........?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
VIP Member