|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Quake, BXLS je vec neko vreme discontinued, mislis da jos uvek moze da se nadje nov? Kako se drzi ovaj XL II ili XLS (samo su ta dva modela ostala da se proizvode) po tebi? Ja vec neko vreme, zbog dostupnosti, razmisljam da uzmem jednu c414 al ne znam koju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Quote:
Covek mi je doneo dva komada na probu po izuzetno smesnoj ceni(cak i u odnosu na onu koju sam naveo u ovom thread-u),steta je bilo ne uzeti ih...medjutim...posle uporednog testa sa starijim modelima,hmmmm...nije to vise ni blizu to.Cak ni izrada nije ista i nisam ih na kraju uzeo.Izgleda da su komplet proizvodnju preselili u Kinu,sta god ljudi iz AKG-a pricali.Pokusaj da uvijas bxls dok se jos moze,verujem da ih ima jos.Tipovi koji su to prodavali su jedan iz Sapca,najpovoljniji, i jedan iz Loznice,na zalost nemam kontakt ali su cesto na K.P.Pozzzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
A sta mislite o Neumann TLM102 vs AT4050 vs Earthworks SR25?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
AT se cini najupotrebljivijim, ja sam ga kupio posle uporednog testa sa TLM103
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
ovih dana sam baš dosta stvari čitao i slušao po netu pošto sam i ja u potrazi za mikrofonom(doduše jeftinijim)..e sad,puno dobrih komentara u tvom cenovnom rangu dobio je Violet Design Black Knight.Da raspolažem sa 500eu-sigurno bih se opredelio za isti(košta oko 400eu)
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon | Korg78 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 04-02-2011 08:02 PM |
mikrofon | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 07-01-2011 10:27 PM |
mikrofon za ? i ć | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 05-02-2010 11:00 AM |