|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
Pa sto se nisi raspitao pre kupovine???U sustini retko ko ovde nezna da se AKG kod nas uvek nabavljao za duplo manje kesha.Zasto je to tako....nemam pojma,komad koji sam uzeo radi isto tako dobro kao i stari "buls" koji sam uzeo u prodavnici.Nema garancije....nije mi ni bitno,imao sam poverenja u tu firmu do skoro,dok nisu poceli da rade u Kini....nadam se da tvoji komadi nisu tamo radjeni???...i u sustini....verovatno ovaj forum nije bas prikladno mesto za pricu o robi sa kupujem prodajem,sorry svi,htedoh samo da pomognem.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mikrofon | Korg78 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 04-02-2011 08:02 PM |
mikrofon | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 07-01-2011 10:27 PM |
mikrofon za ? i ć | Komplex | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 05-02-2010 11:00 AM |