|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Evo mene opet sa novim pitanjem,
I to pocetnickim ![]() Da li je ikako izvodljivo da sa Tapco Mix 220fx-a posaljemo 2 mic-a-na 2 line in-a zvucne karte (left,right)? Koji bi se kroz softver prikazali u 2 nezavisne mono trake ,npr. 1 vokal,2 akustara ozvucena ?Mikser nema mogucnost slanja svakog kanala ponaosob(mono),vec su na raspolaganju ovi (standardni)izlazi: main out,control out,alt out(svi su naravno L,R) takodje ima tape out i aux send koji je jedini mono.(znam cemu inace sluzi). Znaci da ne prikazuje zbirno na 1 traci u reaperu-pevanje i sviranje gitare ....Kako to poslati na kartu...ima li kakve igrarije sa faderima i ,aux send-om... e da ...zaboravih... Recimo da imam neku budzet pc karticu(a imam samo neupotrebljivu integrusu) sa 2 line-in nesto tipa audiophile 2496,emu i sl.... Evo slika mixera.... ![]() ![]() lako nabavljiv...m-audio2496 ![]() ![]() Trebaju li nam kakvi adapteri,prikljuci(jasno mi je da imamo xlr,jack-ove a da su na karti rca....)Mislim na ono iz 2 u 1 i sl... Nismo odustali od varijante Fast Track Ultra...ali ovo jos moramo da pitamo.. ![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
akusticna, gitara, m-audio, reaper, zvucna |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Eksterna zvucna karta | Korg78 | Computer Hardware | 20 | 07-04-2011 10:33 AM |
Zvucna karta externa | magnum | Computer Hardware | 7 | 17-09-2010 04:04 PM |
zvucna karta edirol fa-101 | Kontaktronik | Computer Hardware | 0 | 19-10-2007 09:13 PM |