|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]()
Alo bre,pa ne moze da se zivi !!! Ne daju nam da zivimo ,to je jasnije od sunca!!
Jedna mafijasko-interesna velika grupa u obje drzave (otprilike je tako i u Bosni,na znam za Hrvatsku,ma ni tamo stvari nisu sjajnije) drzi stvari u potpunoj kontroli,lisena svakog skrupula! Sve su sramno prodali,surovo opljackali,iskoristili svaki i najmanji resurs drzave,prirodni i vjestacki,(sto nisu - uskoro ce!) drze sve u rukama,potkupljuju sudstvo,policija je privatna,vojsku su obogaljili,(naravno stara CIA skola da se institucija od koje prijeti najveca opasnost svede na minimalne snage i potpuno dezavuise),sve je u privatnom kapitalu jer je drustveni setkor obrisan ![]() Izmisljaju razne poreze,takse,kazne,nista zivo ni mrtvo ne postuju,radnik bilo koje vrste i sfere je ponizen,ucijenjen,prevaren,opljackan,sindikati potkupljivi,sta vise da se prica...nema price sa fukarom,jer mozes ti pricati danima,mjesecima,godinama,nista to pomaze,dzaba sve ali zato je ova recenica JASNA I MARSOVCIMA Quote:
Bre,pa ovakve bande na svijetu nema na ovako malom prostoru!!!Gorivo nam je najskuplje u evropi (u CG 1.37e!),hrana (vjerovali ili ne NJemci se cude koliko je hrana u Beogradu i Podgorici skupa,maltene skuplja nego kod njih!I ne samo Njemci,znam i ljude iz Italije,Spanije,itd),rezije,rentiranje stanova,usluge telekoma (veliki lopovi),struja (jos veci!!!!) ma daj bre vise, sjasite! A OCE U EVROPU...nego "ONI" i jesu a mi sto smo u Afriku,niko nam nije kriv,zato bi najbolje bilo ![]() ![]() ![]() Last edited by AudioStorm; 11-04-2011 at 04:22 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Zahuktalo se ovde
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ufff, sve ste lepo i opisali i zapazili kakvo je uopšte stanje ovde već duže vreme sa tendencijom održavanja po svaku cenu. Jako teška vremena. Na žalost i jako teško se mogu promeniti osim verovatno iznutra ali je malo članova biblioteke (raznih biblioteka) koji imaju i volje i želje za tim jer se na ovu nemaštinu mišljenje vrlo lako i kupuje i prodaje i menja.
Moral zakopan, zdrav razum uništen, obrazovanje razbucano, kultura sahranjena...osta možda još tihi bes ali je neusmeren, t.j. bezopasan (za bibliotekarske ustanove). Sve u svemu omladino budućnost je vrlo svetla (čitaj izbledela, bledunjava, ). Nego za vaš info, rumuni svoj deo elektrane već prodali, mislim nemcima tako da je i naš deo na vetropirini. Last edited by alek019; 12-04-2011 at 09:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Slazem se za stalni posao sa tobom cika Boggy, mislio sam posao od kojeg bi imao priliv novca tokom studiranja ili posao koji radis 3-4 meseci stedeci za neki komad opreme.
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Boggy, svaka ti cast!!! Pa za sta sam zavrsavao skolu?!?!? Da me neki tamo majmun prijavljuje kao srednjoskolca ili rabi kao "pripravnika" i drzi na "probnom radu"?!?!
Znam da su ljudi, trbuhom za kruhom , spremni na svasta, ali ja nisam! Pre nego sto odem do cika Boleta Perosevica da se sa njim izdivanim, idem da metnem pozar na Gradsku kucu , da im majku,majcinu...!!! A cujem da su mi pesmu "prisvojili" tzv. "opozicionari" i da im je himna...! Pa tek ce oni da dobiju pesmu...!!! Ista govna...!!! ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 13-04-2011 at 01:32 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
Ma sve bre lencovi ovde! Svi bi nesto da se bave umetnoscu...
![]() Drzava nam je na rubu egzistencije, ali zato se na festivale, pozorista, filmove i ostale kulturne dogadjaje bacaju pare kao da smo u najmanju ruku prestonica Francuske... Samo kod nas moze da se napravi film, predstava, sta znam sta i da se sve to masno plati (glumci, kostimi, scenografija), a da film ili predstava izadje sa minimalnom zaradom, mozda cak i gubitkom ! Videli nasi glumci da se u Holivudu njihov posao placa zlatom, da se trgovima daju njihova imena i slicno, a zaborave da jedan americki film zaradi para koliko cela nasa drzava duguje 10godina unazad, pa bi i oni da im se plati u zlatnim polugama. A iz cijeg dzepa, kad nema zarade od filma? A ko su ti lencovi, koji dobro prolaze u kulturi ? Pa ne znam, mnogo bivsih firmi koje su otisle pod stecaj imalo direktore, pa njihova deca ne mogu da budu obicni radnici, zaboga... U kojoj to zemlji zapada jedan dipl. masinski inzenjer radi vec 4 god za 18000 kao rasvetljivac (pre toga rekviziter) ? edit: Videh da svi nesto kukate, pa aj i ja da iskukam svoju muku... ![]()
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 13-04-2011 at 01:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Da, to naravno.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow! | Eeva_r&b | Pricaonica | 29 | 25-11-2008 09:35 PM |
ima li neko intel pentium 2 ili 3, a hoce da ga se resi?? | Insomnia Studios | Computer Hardware | 0 | 13-03-2008 01:10 PM |