Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-04-2011, 02:16 AM   #8
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Kontakt 4 CPU problemi...

Quote:
Originally Posted by Gillette View Post
da ne otvaram novu temu za Kontakt..ali ja brate ne mogu ni da ga instaliram.
Imam Kontakt 2.2.3 i dobih nekih 27 a-nk rarova pa kad kliknem na jedan, u njemu opet rar fajl.
PA kliknem i na njega i u njemu je kao exe, ali tu sve staje, jer mi tra?i ostale, a ostale "ne vidi"

Poku?ao sam da selektujem sve i da ih extract u jedan folder (nazvao sam jedan folder Kontakt, tamo u Program filesx86) ali - neće ni tako.

Ima li neka caka ili mi fali neki folder ili ?ta je ovo..
Ceo program ima 17 giga a vidi sad neće da se otpakuje..
Prvo - ovo nije mesto za takva pitanja - mislim na karakter tvoje "instalacije", medjutim ima ovde dezurnih policajaca za takve stvari, a ja cu pokusati da ti pomognem...

Instaliraj WinRAR (ne winzip ili slicne), sve prvobitne rarove iskopiraj ili premesti u zaseban folder - radi preglednosti. Zatim ih selektuj sve i kazi mu extract here i yes to all, ako krene da pita nesto oko overwriteovanja...

Dobices folder sa dve gomile rarova - npr prvi su kontakt.rar, kontakt.r00... a oni drugi koje si izvukao iz prvih su npr sa drugim imenom kontfuckinrar.rar, kontfuckinrar.r00, ili se zovu prosto kontfuckinrar.000, kontfuckinrar.001...

Sada vec mozes da obrises celu prvu gomilu rarova, jer si iz njih izvukao drugu gomilu

Sada kada imas drugu gomilu, vreme je da extrakujes program iz nje. Klikni na prvi fajl, bio on kontfuckinrar.rar ili kontfuckinrar.000. U prvom slucaju, mozes odmah da mu das extract here i on ce automatski krenuti da raspakuje. U drugom slucaju, mozes da preimenujes .000 u rar, pa kad te pita za sledeci volume, umesto toga sto ti izbaci, samo promeni naziv u 001 i on ce dalje sam.

Bitno je da prvu gomilu rarova raspakujes, da bi dobio drugu gomilu - arhivu, koja je takodje iseckani rar na manje komade. Ne mozes da iz prve gomile izvuces samo jedan segment druge arhive, jer drugoj arhivi fale ostali segmenti sakriveni u preostalim rarovima iz prve gomile, jbt sta je slova

Nadam se da si razumeo...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules