Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-03-2011, 09:22 AM   #12
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Kontakt 4 CPU problemi...

Pre svega, cak i najnoviji aranaeri zvuce prilicno lose, a taj prividni sklad koji cujes u startu i jeste njihova poenta, da se amateri zadovolje za par sekundi, u suprotnom sve duze od toga znacilo bi da nece kupiti spravu.
Ako si i sam amater, onda je to u redu jer aranzer tebi sluzi svrsi jer nemas znanja za vise, ali nemoj sa takvom sigurnoscu da govoris da aranzeri zvuce dobro, jer to nije tacno.
Sto se tice ovih velikih banaka, daleko od toga da mogu u potpunosti simulirati interpretaciju pravog sviraca, ali su milionima svetlosnih godina daleko od aranzera koje pominjes i konkretno za ovaj snimak, osim brljotina u takozvanom sviranju, potrebno je samo par sitnica odraditi da zazvuci veoma ozbiljno, tako da su tvoje tvrdnje netacne u svakom smislu.

Pusti to sada, poenta je u ovom problemu, ako zelis ja cu ti poslati snimke sa ovim bankama (i nekim drugim) pa mi onda kazi da aranzer "zvuci" bolje...

Hmmm, Win7 32, Q9300 i 3GB RAM i to radi...
Ipak, ne verujem da je do RAM memorije, kao ni do procesora, ipak je to samo jedan plugin sa 750mb.

Kod mene je Gigabyte DS3R, Q8300 OC na 3.0 GHZ, 4GB RAM na 800 MHZ, SATA1 WD160GB za OS X sistem, SATA1 Maxtor200GB Windows 7 sistem i SATA2 WD1TB Samples & Projects, Digi002r, Firewire400 NEC.

Ovo je dosta stara masina, ali ne bi trebalo da ima ovih nepravilnosti.
Cudno je da se ovo dogadja na dva vrlo razlicita sistema, sa jednim istim pluginom, kroz razne platforme...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules