|
|
#16 | |
|
VIP Member
|
Quote:
opet ulazimo u price "po meni" i "po tebi" je nesto lose ili dobro.... O tome nema stada se prica o Trolovima - Meni je generalno smaranje da slusam a pogotovu miksam dosadnu pesmu koja nema buducnosti. Jebes pare i studio time...nemogu da se smaram!! Ovo je delimican odgovor Johnny-ju! Jedno je ako te zanima da sedis u studiju i radis sa kim bilo, ko god dodje u studio. Ja sam to radio, na vise nivoa (od bednog demo studija do SSL-a) i ne svidj mi se....takodje i "programiranje" za nekoga ko nema ideje i ocekuje da mu neko drugi napravi pesmu...nemam strpljenja, a pare zaradjene na taj nacin me ne interesuju. T Pain je faca za sve nas sa Foruma. Za njega puno ljudi zna - a za nas niko nezna, niti ce znati! KAkve god da su mu pesme - prodaju se / slusaju se / zivi od toga....kod nas to nije slucaj. Ako se nesto cak i zavrti po nasem radiju i TV, to je sve jedno veliko NISTA!!! Steve Angelo - pesma je pravljena za klubove...nije komercijalni hit, ali vrsi posao po klubovima i nema nikakve veze sa T Pain-om i njegovim stilom..?? (stvarno losa reakcija publike...hhmmmmmm) Mislim ni ja se ne lozim nesto puno - alli ovde (na pr,) riff je super !!! super!!! Formati nisu vazni, vazne su ideje.. sad totalno treci fazon - Evo vam taze primer RUMER, pevaljka...nesto izmedju SAde i Nore Jones...razvalila u UK. Prodala 500.000 CD-a...a snimano u starom Motu, sa Mackie mixerom, Rode N2 mike glavni mikrofon, i bubanj sa 3 mikrofona (jeftini drum kit set)...ali zena peva do jaja, dobra svirka, dobri akordi itd....ok, miksano je u normalnom studiju, ali osnovni materijal je dobar u srzi!! odosmo u vec prezvakane vode.... ![]() ![]() ARANZMAN JE SVE!!!! Tu je sve - kako rade instrumenti i linije jedni sa drugima, akordi gde idu i sta rade..koliko koji deo puta ide, koliko traje, sta kad ulazi i izlazi...podji stani...bubanj..zvukovi, farbe - SVE je to aranzman!!!
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 27-02-2011 at 06:41 PM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|