|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pre nedelju da dana uocio sam u cubase 5 mixeru problem na svakom kanalu pise "no panner" tamo gde treba da stoji ona crtica koja se pomera misem levo i desno za panovanje, sem kad ucitam neki vst instrument onda je na tom kanalu normalno.
U vst connections (F4) sve stoji normalno inputs-"stereo in" i outputs-"stereo out" medjutim kad pod presets odaberem stereo sve se normalizuje samo sto nepise vise "stereo in i out" nego samo "stereo" , pa onda na kanalu nekog vst instrumenta pise no bus pa moram da odaberem na stereo i sve tako i svaki put isto kad startujem cubase 5. Mislio sam da je softwerski zabrljao dal cubase ili sam windows xp pa sam sve reinstalirao i windows i cubase medjutim sve isto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
hmmmm niko nezna kako se ovo resava
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
no panner ti pise cak i kada stavis audio kanal(bez sampla, loop-a), aj probaj ako nisi, add audio track, i onda desni klik na panner i odaberi stereo balance panner
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
totalno sam zbunjen nikad mi se to nije desavalo jos sam sve lepo nanovo instalirao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
a sta ce ti na tom stereo in-u panner? to je onaj stereo in sto stoji po default-u, za njega pricas? ako snimas nesto, samo ti otvori audio kanal i snimaj u njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
no panner ti izbacuje pod dva uslova - ako nisi kanal poslao nigde, u neku grupu ili master; ili ako si poslao mono kanal u mono grupu odnosno mono master out. To su činjenice, a ti sad razaberi šta od ta dva kod tebe pravi zabunu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
neznam ljudi evo najbolje pogledajte sami,neznam kako se izbacuju vece slike ali mislim da se vidi nasta mislim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
pa lepo sam ti rekao, koji ce ti taj default stereo in? a na drugim audio kanalima lepo imas panner i uzivaj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ne čačkaj ništa, nije kvar, sve je ok. Audio IN kanali su samo merenje fizičkih ulaza na kartu, a ne pada mi na pamet šta bi ti trebalo da panuješ master out?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
OK znam da mi ni ne treba audio in i panovanje na masteru ali me ipak kopka sto je tako ,trebalo bi po normalno i na masteru, pa me nervira
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |