|
Nik?a Brato? Glazbenik, skladatelj, glazbeni producent. Izvođači s kojima je radio su: Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Maksim Mrvica, ?The Bond?, Ana Vidović, Zagrebački solisti, Zlatan Stipi?ić Gibonni, Zdravko Čolić, To?e Proeski, Dino Merlin, Kemal Monteno, Petar Gra?o, Danijela, Miroslav ?koro, Nina Badrić, Marko Peković Thompson, Tereza Kesovija, Tatjana Mateja?, Severina, Massimo Savić, Maja Blagdan, Jura Stublić, Vlado Kalember, ?eljko Bebek, Boris Novković, Jasna Zlokić, Doris Dragović, Tony Cetinski, Vesna Pisarović, Luka Ni?etić, Goran Karan, Ibrica Jusić, Ivana Vrdoljak Vanna, te grupe Valentino, Crvena Jabuka, Parni valjak, Majke, Plavi orkestar, Pađen band, Gracia, Zlatni dukati, Te?ka industrija i mnogi drugi. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ne, stavim ih sa bijelom robom, ariel, pa omek?ivač da ne budu onako jako zategnute
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Bravo za gosta!
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Da li nam mozes nesto reci o radu sa Tony Levinom na "Unca Fibre" - neke zanimljivosti, koji instrumenti, kakav ste lanac koristili za snimanje itd?
Posto najcesce u svojim aranzmanima ti sviras bas, mozes li nam reci koje bas gitare preferiras i kako ga tretiras (samo DI, DI+kutija, itd), i da li u tim situacijama koristis neke cabinet simulatore (Line6 ili tako nesto)? Hvala puno i pozdrav! |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Tony Levin je donio svoje gitare - Music Man i Chapman Stick (10 zicana "daska").
Isli smo uglavnom direktno u Tubetech-a, ali u par pjesama smo paralelno isli u Line 6 BassPOD, a u jednoj kroz neku njegovu distortion pedalu, ne sjecam se koja, ali interesantno... Za razliku od Pina koji nije zapisivao nista, Tony je trazio da mu napisem akorde i/ili note (ako nisu osnovni tonovi). Snimali bi 3-4 take, pa sam ja kasnije editirao, i birao. Sound izvrstan, ali mi Pino ima bolji groove. Ja imam Music Man StingrRay5 (ima i piezo) i Ibanez fretles (takodje 5 zica). Uglavnom direktno u AC labs (ili Creamer) pa u 1176. Nekad paralelno kroz Line6BassPOD, a nekad dodam plugin (Ampeg)... Ali je bilo i snimanja kroz gitarskog POD-a, kroz Gitarskog Marshalla... |
![]() |
![]() |
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala puno na odgovoru! Kada si pomenuo snimanje DI signala direktno u CL1B, da li pod tim podrazumijevas povezivanje bas gitare direktno u 600ohm ulaz iza (bez ikakve vrste DI boxa izmedju za prilagodjavanje impedanse)? Vjerujem da tada Tubetech daje jako lijepu koloraciju
![]() Hvala jos jednom i pozdrav! |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Prvo DI box, pa onda Tubetech...
A kad idem u AC Labs ili Creamer onda bez DI boxa |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
bass trap | korenjak | Dizajn i konstrukcija studija | 61 | 06-07-2015 07:13 AM |
D'n'B - Drum, sub bass, hard bass i ostali elementi | Dardy D'n'B | Produkcija Elektronske Muzike | 16 | 02-09-2010 09:04 AM |
VST za gitaru i bass | gricko | Audio Software | 8 | 31-01-2008 09:59 AM |
Bass | Mogli | Ogi Radivojević | 5 | 14-10-2007 12:03 AM |