|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
I ja kazem matori...nema tu nikakve mudrosti,emocija jeste najvaznija.
Ja se izvinjavam sto sam smorio mojim prethodnim postom ali evo covjek je dao pravi primjer! P.S.Jeeebote,gdje si me bacio,devedeseta...Ko je sve tu covece,Magi,Gale,Vampiri,Cukic,sestre Barudzija,Delca,Nesha...sjecam se kao da je juce bilo...kakvo vrijeme... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Nikako ne treba zaboraviti taj element popularne muzike koji i nije sama muzika a mo?da je i najbitniji - to je tekst. Tekst je u većini slučajeva upravo okidač za emocije koje budu izazvane kod slu?aoca! Pretpostavljam da kad bi na istu melodiju bio pjevan neki drugi tekst - to ne bi bilo to ?to se tiče prijema kod publike. Tekstovi u popularnij muzici su zanimljiva estetička forma - dobro obja?njenje koje sam čuo je " Manje od poezije - vi?e od banalnosti"- to je neka mjera "dobrog" teksta u popularnoj muzici. Mada moram priznati da se ta mjera sve vi?e pomjera u "vi?e od banalnosti" ali u kontra smislu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vazno! | Danny Lou | Promocija radova | 0 | 01-03-2010 03:21 PM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
* VAZNO - Tagged.com * | lesha | Pricaonica | 20 | 20-09-2008 01:43 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |