Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Monitoring

Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 21-11-2010, 12:35 AM   #1
quake2
Banned

Default Re: Razlika (aktivni vs pasivni monitoring)

Quote:
Originally Posted by Zoki View Post
Pozdrav quake2
Da li si mozda cuo kako behringer radi pa po tome sudis ili ????
I previse sam ga se naslusao,nisi ti jedini koji se za njega masio.

Quote:
DCX 2496 sama digitalna skretnica je prednost u odnosu na pasivnu(ranije u thread-u sam izneo svoj stav) a vec sam rekao da konverter u opste nije los.
Da bi "tvoj stav" imao bilo kakvu tezinu morao bih prvo da znam ko si i sta su tvoje referense a dotle cu da verujem svojim iskustvima i naravno svojim usima,marketinske price me retko zanimaju a nadam se da ces i ti uskoro prestati na njih da nasedas.

Quote:
Nemoj o cenama slusaj muziku.
Ne slusaj muziku sugestivno,u takvim situacijama su svima svoje omiljene spravice sa kojih redovno brisu prasinu i pokazuju ih gostima najbolje.Vremenom ces shvatiti da i ono "koliko para,toliko i muzike" i te kako ima smisla

Quote:
Mislim da cevno pojacalo nema ni izbliza snage da kontrolise tvoje kutije ako se ne varam 2 x18W pa jos u A klasi.
Vidis kako neznas osnovne stvari a bavis se visom matematikom.300B cevi daju od 8w do 10w u singe endedu."A klasa"....mislio sam da ces reci Wauuuu,da ces se setiti direktno grejane triode itd ali ti na tom casu ocigledno nisi bio.Jeste,pise na tarabi da to ne moze da gurne Kefa,ali ko ima imalo iskustva ZNA da itekako moze.

Quote:
A za kablove mislim da je bacanje para.Kablovi se u sistemu ponasaju kao filter
koji moze da pokvari frkventni odziv samog zvucnika a da bi se to desilo mora da bude jako los.To je samo moje misljenje voleo bih da cujem tvoje.?
Pa da malo za promenu pitam nesto i ja tebe.Jesi li ti ikada poredio bilo kakav pristojan kabl od barem 50-tak evra sa onim sto si imao ili imas?Probaj jednom,ali onako objektivno,daj sve od sebe.

Quote:
A interesuje me da li si radio nesto u sobi sto se tice akustickog tretmana?
Da si malo prelistao forum pre nego sto si se ustremio na neke ljude ovde i postavio tonu pitanja kao u pacijoj skoli, iznosio "svoj stav", video bi da jesam.Samo malo spusti loptu i verujem da ces ovde a narocito od Boggy-ja imati sta da naucis.Pozdrav.
quake2 is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules